Jump to content

DSC açık mı kapalı mı olmalı?

Mücahit
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Parçanın çıktığı aracın hangi bölgenin arabası olduğunu öğrenebilirsen,  İstanbul gibi nemli bir yerde en az bir 3-5 yıl daha gider diye düşünüyorum.

Sen aracı İzmir'den almışsın, nemli yer, İstanbul'da kullanıyorsun, nemli yer ve parça 10 yıl gitmiş.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

58 dakika önce, quiteguide :

Parçanın çıktığı aracın hangi bölgenin arabası olduğunu öğrenebilirsen,  İstanbul gibi nemli bir yerde en az bir 3-5 yıl daha gider diye düşünüyorum.

Sen aracı İzmir'den almışsın, nemli yer, İstanbul'da kullanıyorsun, nemli yer ve parça 10 yıl gitmiş.

Aklıma geldi. Aradım sordum. Abi ben ne bileyim arabayı nerede kullanmışlar dedi :)

aslında denemek istediğim başka olay var. 2011’de farklı kodlu, makyajlılarda farklı kodlu abs kullanıldı. en kötü 2011’in çıkma abs’sisini denemek istiyorum. Uymazsa, fren hidroliği işçiliği tekrar olacak, ona üşeniyorum. Siz ne dersiniz?  

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Uyum konusunda sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

Parça 4-5 kez revizyona uğramış, nasıl bir illetse artık.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben de öyle düşünüyorum. ATE bir güzel sıvadığı için olsa gerek. E araç aynı kasa, hortumların yerlerini falan değiştirdiklerini düşünmüyorum.

Makyajlının en son abs yi bulup deneyebilsen keşke.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...

Bugün abs tamir edildi. Eski pompa söküldü, yerine yeni pompa takıldı. Şu an sıkıntısız çalışıyor. Arıza lambası da yanmıyor. 

7D05BB86-1B7B-4890-A5E8-10146AA37ABA.jpeg

0EC64289-8E5F-4F0B-AF40-EBE15F743EA1.jpeg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Geçmiş olsun. Ne kadara mal oldu?

Aklıma gelmişken, geçen gün uzun yolda, tpms 3 kere göz kırpıp söndü bende de. Sensörlerden biri loga girmiş.

Sesli uyarı vermemesine rağmen, lastik basinclarini kontrol ettim. Sorun yok.

O an aklıma, senin konu geldi.

Ertesi gün akü bitti, bir alaka kuramadım ama aküyü değiştirdikten sonra bir daha yanmadı. 200 km yaptım.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

6 dakika önce, quiteguide :

Geçmiş olsun. Ne kadara mal oldu?

Aklıma gelmişken, geçen gün uzun yolda, tpms 3 kere göz kırpıp söndü bende de. Sensörlerden biri loga girmiş.

Sesli uyarı vermemesine rağmen, lastik basinclarini kontrol ettim. Sorun yok.

O an aklıma, senin konu geldi.

Ertesi gün akü bitti, bir alaka kuramadım ama aküyü değiştirdikten sonra bir daha yanmadı. 200 km yaptım.

1400. Beyinciler arasında fiyat dalgalanması çok. 1000 diyen de var 2000 diyen de. Pompa sıfır satılmıyor. Beyinciler çıkma abs’leri topluyorlar piyasadan. Benim araca takılan VW ate pompası. Bir çoğu uyuyormuş pompaların. Gücü voltajı aynı oldu mu takıyorlar. 

Volt düşürücü yüzünden neler çektim :) 1 tane sıfır tpms bile aldım :) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Allah, firsatcilara gün yüzü göstermesin.

Cuma günü subaplari değiştireceğim, kapakçı dahil 900-1000 TL işçilik.

Sabahtan akşama kadar uğrasacaklar, helali hoş olsun.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...