Jump to content

Kaput koruma filmi - Cam filmi

Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar,

Benim arabadaki cam filmleri eski, kalitesiz ve soyulmaya başladı. Bu sebepten dolayı değiştirmek istiyorum ama en çok aklımı karıştıran kısım var olan ve 1. sahibi tarafından yaptırılmış olan eski cam filmlerinin sökülürken arka rezistansa zarar verme olasılığı. Bu konuda güvenilebilecek bir yer bilen var mı ?

Bir de ön kaputa koruma filmi düşünüyorum. Ziebartta çeşitli boyutları var 45-60 felan diye gidiyor. Fiyatlar da 380 den başlıyor. SONAX direk 450 dedi , genişliğini de söylemedi.

Genişlik açısından doğru olan tercih hangisidir ?

Bir de 2011 Mayıs ayında muayene var. Muayenede problem olacaksa hiç uygulatmamak mı lazım cam filmini ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 47
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

15

• S.Halilduru

6

• İlhan

7

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

abi arka cam rezistansının bozulması ihti,mal olarak çok düşük.birkaç kez denedim.muayenede ise benim araba hafif kusurlu olarak geçti.muayene istasyonları ilk günlerdeki gibi fazla sıkmıyo artık.mesela 2 sene önce babamın arabayı götürdüm sadece ön arka lastik markaları değişik diye muayene yapmamışlardı.o sıklık artık yumuşadı.fazla abartmıyolar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim araba da hafif kusurlu diye geçmişti 2009 Mayıs ayında ama sanki son zamanlarda bu film işini ağır kusura çevirdiler diye söylentiler duydum. Halil İbrahim den teyit etmek lazım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

''0'' numara tavsiye ederim

anlaşılmıyor bile film olduğu ama buna rağmen görevini iyi yapıyor.. lumar marka

aracı ilk aldığımda yapmıştım ancak arka cam da bazı yerlerde kabarıklık yapmış götürdüm anında tekrar yaptılar ilkinden daha başarılı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet Lumar'ı unutmuşum. EVO dan Cem de demişti ama aklımdan gitmiş. Ben de 0 numara düşünüyorum. Lumar'ın kaput filmi de varmış. Bakalım fiyat ne diyecekler ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ok, onunla da konuşurum ama bu arada EVO dan Cem ile görüştüm, o da Şahsuvaroğlunda iken LLumar Bostancı ile çalışmış. Aradım Ersel Bey ile görüştüm sağolsun hem ilgilendi hem de iyi fiyatlar verdi :) Arabayı götürüp daha detaylı bilgi alacağım ondan. Yakın olması avantaj tabii

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kaput filmleri için çok para istiyorlar bana kalırsa.

Cam filmini sökmek içinde ısıtarak söküyorlar diye duymuştum. Bu sayede zarar vermiyormuş. Tabi benimkiler sadece bir duyum uygulamam olmadı. Bilen birisine sormak lazım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet kaput filmi için çok para istiyorlar ama meretin yaptığı iş de önemli.

Eski filmler için birçok yöntem uyguluyoruz dedi LLumardan Ersel Bey. Benim eski filmler kalitesiz olduğu için ancak bakarak yorum yapabilirim diyor. Gösterince tam yorumu alacağım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

cam filmi hala hafif  kusur  fakat ruhsat ve plaka işlemlerinde trafik şubelerindeki memurlar  araçlara işlem yapmıyor aracında cam filmi var git söktür muayene raporundan da  sildir gel diyor. Muayene raporundan sildirmek için ise tekrar muayeneye girmek gerekiyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yani ruhsatı değiştirmeyeceksem sadece muayene olacaksam sıkıntı yok doğru anladım değil mi Halil ?

Eğer öyleyse yırttım demektir :D

aynen öyle ama kıl bir polis seni cam filminden zorunlu muayeneye bile gönderebilir muayene yaptırdığın gün  :hi:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet Savaş en iyisi perde ama araç sayısı az olduğu için benim araca yapma ihtimallerini çok görmüyorum. Renk de problem olacaksa en iyisi 0 , en fazla 1 numara film yaptırmak ki kimsenin dikkatini çekmesin.

Bilgiler için teşekkürler Halibom ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

oraya gidersek ölçüleri alırlar ama mesafe biraz var işte :D

ben adamların yerinde olsam çevirir bir arabayı alırım talep edilenleri :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda'nın orijinal aksesuarlarında var bu tür bir perde . Sonradan hatırladım. Tolga ile konuştum o getirtmiş bir müşterisi için . Eğer fiyatı uygunsa bu da düşünülebilir . En azından ben kendi aracım için düşünmek zorundayım, benimkine yapılması zor ;

153246_GS1D-V1-132.jpeg

153248_GS1D-V1-130.jpeg

3 parça çıkıyormuş 2 yan bir arka için.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...