Jump to content

Kaput koruma filmi - Cam filmi

Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Yok bugün alacağım.. Tlf açmışken eski yeni hepsini sorarım :)

iyi olur, özellikle Mazda 3 HB  :tey:  :tey:

gerçi fiyatları birbirine çok yakındır diye tahmin ediyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 47
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

15

• S.Halilduru

6

• İlhan

7

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Arkadaşlar cam filmi için bildik markaların verdiği fiyatlar benim gibi bir devler memuru için gerçekten çok yüksek  :(.birde istanbul aksaraydaki parçacıların orda aksesuarcıların benzer film uygulamaları var.çizilmez amerikan cam filmini 50 tl ye çekiyorlar.bu konuda tecrubesi olan varmı aramızda acaba.çünki fiyat çok uygun.normal çin malı filmi bile 20 tl ye satıyorlar. :krrsz:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Burak abi bu perdeleri senin canavarlar camda tutmaz bence

Çok haklısın, bir önceki açılır kapanır perdeyi Selim parçalamıştı ama zaten ayakta iken değil onlar uyuyorken ihtiyacım oluyor, uyurken güneş vurursa çok terliyorlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-cam-filmi-79-tl-sok-sok-sok-34048134/detay

Patron bak böle bişi gördüm ben ama bakamadım, ayrıca nasıl yaparlar bilmem(ferrrariler var ama :P) ama boya koruma, kaput filmi gibi şetyler de kampanyada sanırım(satıcının diğer ilanları bölümüne bak istersen).. Eğer iyi yaparlarsa haber ver biz de yaptıralım :))

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...

Merhaba

Aracıma Cam Filmi ve Kaput koruma filmi yaptırdım. Ön cam hariç Tüm camlar filmle kaplatıldı. Renk koyuluğu olarak çok koyu rengi seçmedim.  Polisle yada muayenede sıkıntı olmaması için. Yaptırdığım yer ve fiyatlara gelince sizin için bir ölçü olmayacak. Çünkü yaptırdığım yer Enişte'min çalıştığı yer olan Borusan Oto Bmw İstinye'de yaptırdım daha doğrusu Enişte yaptırdı sağolsun. Fiyat olarak cam Filmleri 300 TL kaput Filmi 200 TL. Sadece malzeme ücretlerini almışlar kar koymadan bu Eniş'teye söylenilen tabi. Yine aynı yer Detaylı iç dış temizlik,boya koruma ve koltuk döşeme korumayıda bizim Enişteye ücretsiz hediye olarak yapmışlar. Bir kaç fotoğraf çektim cep Telefonu ile çok belirgin olmasa da daha sonra fırsat bulursam çeker yüklerim. iyi günler diliyorum.

post-6837-141695287166_thumb.jpg

post-6837-14169528717_thumb.jpg

post-6837-141695287173_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlı olsun İlhan.

Ama mutlaka kar etmişlerdir onlar, öyle dediklerine bakma sen :)

Teşekkür ederim.

Bencede etmişlerdir. Her ne kadar sadece malzeme bedelini aldık deselerde, ufakta olsa kar etmişlerdir.

Ama ziebart, sonax tarzı yerlerle yaptırdığım şeylerin fiyatı mukayese edildiğinde fiyat bence çok çok iyi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

gerçekten çok güzel durmuş, kaput filmi de zaten çok gerekli bişey aslında. bmw'ye göre fiyat gerçekten çok çok iyi. normalde tanıdık olmasa, o fiyatlar uçardı..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

gerçekten çok güzel durmuş, kaput filmi de zaten çok gerekli bişey aslında. bmw'ye göre fiyat gerçekten çok çok iyi. normalde tanıdık olmasa, o fiyatlar uçardı..

Normalde zaten Bmw,Mini,Land Rover markasının haricinde araçlara oto kuaför hizmeti vermiyorlar. Sağolsun bizim orada çalışan eniştenin aracılığı ile oldu.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...