Jump to content

Kaput koruma filmi - Cam filmi

Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 47
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

15

• S.Halilduru

6

• İlhan

7

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

aracın süper duruyor ilhan. Maşallah :) 41 milyon bin kere :D

Teşekkürler arkadaşım. Cümlemizin araçları için maşallah. Allah Guzularımızı kem gözlerden nazarlardan ve öküzlerden korusun. :nazar:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 yıl sonra ...

Merhaba,

Cam filmini Bostancı daki Ziebart a yaptırdım çok ilgililer, çok temiz işçilikleri var.

Ön cam hariç tüm camlar için 600 TL.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

14.05.2017 at 21:36, Arabalar :

Kaput koruma filmi , uygulandıktan 27 ay sonra soldu ve matlaştı. Boşuna iki yıl garanti vermiyorlarmış :)

Bugün korumayı söktürdüm. Isıtarak sökmeleri 7-8 dakika sürdü. Herhangi bir problem olmadı. Aracı aldıktan kısa süre sonra kaplattığım için boya tertemiz çıktı. Sonuç olarak kaput kaplamayı iyi bir malzeme kullanmak şartıyla ve iki yıl kullanım ömrü ile tavsiye edebilirim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...
19.05.2017 at 11:14, Arabalar :

Bugün korumayı söktürdüm. Isıtarak sökmeleri 7-8 dakika sürdü. Herhangi bir problem olmadı. Aracı aldıktan kısa süre sonra kaplattığım için boya tertemiz çıktı. Sonuç olarak kaput kaplamayı iyi bir malzeme kullanmak şartıyla ve iki yıl kullanım ömrü ile tavsiye edebilirim.

Kaput koruma çıkartılıp, araç tümüyle pasta cila ve boya koruma yapıldığında kaput nerede ise yeni gibi oldu.

IMG-20170715-WA0001.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim kaput koruma filmi de geçen sene Antalya Adrasan - Olympos yolunda 41-42 derece sıcağın altında bir başka araçtan sıçrayan taştan dolayı yırtılmıştı. Ama kaput en ufak hasar görmemişti sayesinde.. Sene başında boya koruma yaptırırken bende söktürmüştüm. film altı gerçekten tertemiz çıkmıştı ilk günkü gibi.

Özellikle sıfır araç alındığında seramik koruma veya kaput koruma filmi şart diye düşünüyorum. Hatta ikisi birden olursa dadından yenmez. :D 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 dakika önce, İlhan :

Özellikle sıfır araç alındığında seramik koruma veya kaput koruma filmi şart diye düşünüyorum. 

Kesinlikle katılıyorum. 

Araç bir ay sonra üç yıllık oluyor. Korumayı ilk aldığımda yaptırdığımdan dolayı kaputunda hiç bir darbe yok.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...