Jump to content

Aracıma sis farı takma istiyorum

Murat b
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 161
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

17

• Murat b

29

• M.E.G

34

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Murat abi sen sis farı taktırdın mı? Bi ara taktırcam diyodun yanlış hatırlamıyosam.

Yok daha taktırmadım.Sıfır alıcak olursam makyajlı ön spor Tamponla birlikte alıcam.Yada servis'e haber bıraktım.Çıkma çıkarsa heber verdiye.Şu anda almak akıl işi değil son yapılan zamlardan sonra.2-3 ay beklemek gerekiyor.

Edit:Önceliğim benim şu anda Marşpiyel

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi bana bi arkadaş buldu Ankara'dan.250 milyona çiftini aldım.Bana orjinal dedi ama yan sanayi heralde.gidipte 800 küsür ytl vermeye gerek yok abi.Ama spor tamponla alırsan tabiki o kadar para vercen :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Makyajlı spor tampondaki sisler benim daha çok hoşuma gidiyor

uzun sisleri diyorsan yok onlardan bulamadım ben
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

uzun sisleri diyorsan yok onlardan bulamadım ben

Nasıl yani.Tamponla birlikte satılmıyormu ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Nasıl yani.Tamponla birlikte satılmıyormu ?

valla benim tampona uyacaklarından eminim lakin servis emin deil zaten  uzun sis farıda yok adamların haberi bile yok spor tamponada yuvarlak sis takacaklar bence yuvaları aynı farın kasası uyar o yere
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşlar ben elektrikçiye gittim adam yok ön sislerin kablosunu bulcaz onu yapcaz bunu yapcaz.Yok bilmem role koymamız lazım dedi.Biraz saçmaladı kanımca.En iyisi gidip kola 100 ytl vermek heralde.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ya bunda gerçekten bişey yok yaa,işi bilen bir elektrikçinin 10 dakikada halledeceği bir iş...aslında adam doğru söylemiş,arka sisin kablosunu bulup,ön sislerin kablosuyla birleştirip arasına role koyacak,olay bu zaten  O0

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Daha gelmedi makyajlıların parçaları...

Abi önü hatırlamıyorum ama elemanın biri mart ayında makyajlı arka tamponu taktırmıştı aracına.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yaw ben diom 10 dakikada yapılacak iş adam diyo 1 saate anca biter  :D Bide ondan sora işçilik ücretini çok söliycek 2 saattir uğraşıorum falan  :) acaba arka sisi iptal etsem onunla önsisler çalışsa olur mu? Ayrıca adam bana dediki bu kol ikisini kaldırmaz ısınır erir falan doğrumu acep?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sen elektrikçiyi değiştir bence,kol neden ısınıp erisin aklım almadı,ortaya role de koyuyo işte kısa devre yapmasın diye daha ne olsun...arka sisi iptal etmen benimde aklıma geldi aslında,ben ampulünü sökersin diye düşünmüştüm,acaba öyle bir durumda arıza ışığı yakar mı araba  8:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

walla o erime işini bende anlamadım adam biraz sapıttı oruç oruç :D ya ampul sökme deilde arka sislerden gelen kabloyu iptal etsem oraya ön sis kablolarını taksam diye düşünmüştüm.Ama adam bana dediki ön sis farıyla arkanın çektiği amper aynı deil kabloyu falan eritir.sigortada amper değeri yok mu ya? yani aşırı akım çekeceği zaman sigorta atması lazım dimi?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar eriyebilir tabii. Sonuçta o koldan akım geçecek. Sen koldan geçen akımı 2 katına çıkarırsan onu kaldıramayabilir.. Kaldıramadığı yerde de ya kendini yakar ya da sigortayı.. Sigortayı büyütürseniz kabloda neresi zayıfsa orayı yakar sadece kolu değil..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar eriyebilir tabii. Sonuçta o koldan akım geçecek. Sen koldan geçen akımı 2 katına çıkarırsan onu kaldıramayabilir.. Kaldıramadığı yerde de ya kendini yakar ya da sigortayı.. Sigortayı büyütürseniz kabloda neresi zayıfsa orayı yakar sadece kolu değil..

abi tamamda arka sisleri iptal etcem sadece önsisler yancak kablo neden erisin ki?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

valla en garantisi ayrı bir düğme röle ve sislere giden bi kablo en fazlada 30 dklık iş

bülent abi zatn güveneceğim bi elektrikçi olsa hemen yaptırcam ama aracın orasını burasını kurcalamalarını pek sevmiyom.Adam bana bi sürü şey söleyince vazgeçtim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...