Jump to content

Delmeden takılabilen perde Mazda 3

Guest _Akhan_
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 119
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

25

• S.Halilduru

25

• serdar471

9

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Bu firma da 170 lira civarına satış yapıyor kendi üretimlerini.

direk fiyata bakınca çok da uygun bi fiyat değil. ama orjinaline göre değerlendirince makul gibi...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar bana da lazım Mazda 3 2010 alıp takan var mı varsa foto fiyat çekse bizde nasiplensek yol gösterseniz biz de alsak olma mı?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar bana da lazım Mazda 3 2010 alıp takan var mı varsa foto fiyat çekse bizde nasiplensek yol gösterseniz biz de alsak olma mı?

çok güzel olur...

Bu firma da 170 lira civarına satış yapıyor kendi üretimlerini.

hangi firma?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Teşekkürler Savaş, takip ettiğini biliyorum haber bekliyorum...

tamam haber veririm. geçen yaz haberim olsaydı tatile çıktığımda uğrar yaptırırdım da hemen :)

bakalım bu yaz kısmet olacak mı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

firmaya mail atmamın üzerinden çok zaman geçti, çalışmamız var diye geri dönüş olmuştu

Şu anda sadece eski kasalar için çıkarttıklarını görüyorum. Ürünün çıkması güzel fakat uygulama çok uzun sürdu ve ortada yeni kasalar için daha bir şey yok. Bu perde için ön çalışmanın bu kadar çok zaman almaması gerekiyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

geçen yaz uğradım Aydın'a bilseydim böyle bir firma olduğunu uğrar kalıbını çıkarttırırdım. Bu yaz da gitmek nasip olur ise ve firma da hala çıkartmamış ise çıkarttırırım ben kalıbı onlara :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

perdelerle ilgili son durum hakkında (fiyat,zaman)bilgi verirseniz sevinirim zira ben de taktırmayı düşünüyorum...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 ay sonra ...

Konu başlığı açılalı çok uzun süre olmasına ve firma yakın zamanda çalışma yapacağız demesine rağmen hala bir gelişme olmamış. Telefon ile ulaştım firmaya halen ölçü alıp kalıp çıkarmamışlar, hoş olsa bile eylül ekimi bulurdu siparişiniz dediler. Malesef geçici çözümlere kaldı işimiz yine... :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...