Jump to content

Hangi yağı önerirsiniz? (Lantis)

maverick sbd
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Ben bu bor katkılarını forumda araştırmama rağmen somut fayda sağlayanlara rastlamadım, ne gibi fayda gördün Yetkin??  Şimdiden teşekkürler.

Abi söyle söyliyeyim öyle döker dökmez bir fayda sağlamıyor, saınırım üç yağ değişiminde bir kullanılıyordu, km yaptıkça ve zaman geçtikçe faydasını görmeye başladım, motor zamanla daha sessizleşti, biraz yağ yakma vardı, 10.000 km de 2 litre kadar, bu çok daha azaldı, yakıtta bir etki hissetmedim ama aracın motorunun daha randımanlı çalıştığını hissediyordum. Bu arada yağ olarak ta hep castrol kullandım onun yanın da.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 91
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• SeZaR_323

5

• NoooFearrrr

18

• domestos

17

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Abi söyle söyliyeyim öyle döker dökmez bir fayda sağlamıyor, saınırım üç yağ değişiminde bir kullanılıyordu, km yaptıkça ve zaman geçtikçe faydasını görmeye başladım, motor zamanla daha sessizleşti, biraz yağ yakma vardı, 10.000 km de 2 litre kadar, bu çok daha azaldı, yakıtta bir etki hissetmedim ama aracın motorunun daha randımanlı çalıştığını hissediyordum. Bu arada yağ olarak ta hep castrol kullandım onun yanın da.

Bu bilgiler benim için yeterli... Yakıta etki edeceğine bende inanmıyorum ama yağ yakmayı ve sesi önlesin yeter zaten.

8:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 5 ay sonra ...

Ben bakıma gittiğimde ustaya bırakıyorum; kendi yağ tankerinden koyduğu için hangi yağı koyuyor farketmiyorum.

Mazda 626 için önerilen yağ hangisidir?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben bakıma gittiğimde ustaya bırakıyorum; kendi yağ tankerinden koyduğu için hangi yağı koyuyor farketmiyorum.

Mazda 626 için önerilen yağ hangisidir?

Kaputun altında yağ çizelgesi var , oradan uygun yağı öğrenebilirisiniz, bence 10-40 uygundur.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Al ama, yanındaki hediyesine dikkat et, malum site faturada göstermiş olduğu hediyemi göndermeyerek resmen çalmıştı...

Hadi ya. vay köftehorlar vay. Öyle birşey yaparlarsa ümüklerini sıkarım :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hadi ya. vay köftehorlar vay. Öyle birşey yaparlarsa ümüklerini sıkarım :)

Ben sıkamadım ama;

Bir yıl boyunca sosyal sitelerine çemkirdim, bir şey olmuyor, ancak yıllık 5-6 bin lira tutan alış verişimi kestim o kadar...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...

Ben 5-40 kullanıyorum sürekli abanma durumu söz konusu değilse dişe dokunur bir eksiltme görmedim.ve aşırı soğuk kış günleri sabah ilk çalıştırmada kesinlikle daha randımanlı oluyor.ama motor durumunun çok iyi olması gerekli sürekli 5/40 kullanmak için.

Bu arada oranı ne olursa olsun castrol dan şaşmamalı.yoksa bulabilirseniz kesinlikle eneos

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben 5-40 kullanıyorum sürekli abanma durumu söz konusu değilse dişe dokunur bir eksiltme görmedim.ve aşırı soğuk kış günleri sabah ilk çalıştırmada kesinlikle daha randımanlı oluyor.ama motor durumunun çok iyi olması gerekli sürekli 5/40 kullanmak için.

Bu arada oranı ne olursa olsun castrol dan şaşmamalı.yoksa bulabilirseniz kesinlikle eneos

Motor yaptırdığımda bende mi 5/40 kullanayım?

mobil 2000 nasıl?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yaz kış değişirim yaparak mevsime göre yılda 2 kez yağ değişimi yapacaksan kışın ince yani 5/40 kullanmanı öneririm

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bi ısınamadım şu mobil e.niyeyse çok itici geliyor marka adı.

Bi ara kullanıcısı idiniz Mr. Revolution? :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yani 5/40 mı?

kışında 10/40 mı ?

Hayır 10w40 'ı 4 mevsim kullanabilirsiniz Lantiste. 5w40'ı da 4 mevsim kullanabilirsiniz yaz kış yapmaya gerek yok ikisi de multigrade yağ zaten..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bi ara kazım ustaya direk bırakıp dışardaki mangala akmıştım oda mobil koymuştu mr sezaR :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...