Jump to content

626 ım Bu Sabah Tekledi. Neden??

Guest city_planner
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 101
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

11

• berkobal

19

• dogan_u

7

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Guest mustafa_g

şimdi birşey yazacağım başım belaya girecek diye korkuyorum. :D

neyse, yazayım da iş karışırsa kaçarım yurt dışına ;D

aldığım arabalardan bir tanesini ilk hevesle içini dışını yıkarken el freninin altında bir poşet farkettim. önce tesadüfen araya sıkıştığını sandım ama sonra anladım ki bilinçli şekilde saklanmış oraya. küçük, şeffaf bir poşetti ve çıkarttığım zaman içinde beyaz bir toz vardı. önce karakola gitmeyi düşündüm ama sonra dertsiz başımı derde sokacağım diye yere döküp suyla yıkatmıştım o tozları :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

napim sorunumu çözmediniz bende artık battı fishing yan going politikasını benimsedim:)

Aslında herter den ayrılma bir usta var kendisi elektrikçi. Üfürükçü gibi maşallah bir bakıyor arabanın emarını alıyor adam. ama bir kusuru var. başı çok kalabalık. şimdi git 3 gün sona gel diyor. Tek seferde hatasız %100 çözüm. şurdan olabilir burdan böyledir falan yok. direkt teşhiş ve tedavi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aldığım arabalardan bir tanesini ilk hevesle içini dışını yıkarken el freninin altında bir poşet farkettim. önce tesadüfen araya sıkıştığını sandım ama sonra anladım ki bilinçli şekilde saklanmış oraya. küçük, şeffaf bir poşetti ve çıkarttığım zaman içinde beyaz bir toz vardı. önce karakola gitmeyi düşündüm ama sonra dertsiz başımı derde sokacağım diye yere döküp suyla yıkatmıştım o tozları :D

Yaktın bizi Mustafa Abi. Sitede ki bütün arabalar life kalkacak.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

problem çözüldü mü bari :D

Tozu yere dökünce çözüldü tabi :geyik::D

626 yı soruyorsan, onun sahibi arızalı olduğu için sorunları kolay kolay çözülmez :D:geyik:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

konu çok dağıldı toparlıyayım biraz akşam mesai çıkışı ablamı ben getirdim arabasıyla pek sorun yok motor sağukken ilk marşta aldı sonra kapatıp bi daha bastım yine aldı eve geldiğimde akü voltajını ölçtüm 12,4 V araç çalışırken şarj voltajı 13,4-13,6 V arası gidip geliyo daha üstüne çıkmıyo bizim 323 de şarj voltajı 14,5 V da galiba alternatör tam şarj edemediği için akü de yetmiyor tabi bu benim düşüncem haftasonu elektrikçime götürecem kesin sonuç orda çıkar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim dediğim noktaya geliniyor heralde ya hayırlısı olsun diyelim inş öyle değildir :dua: marş bobini sürtünme sesi yaptıgından aku voltajını zayıflatır bendede aynısı oldu bu yüzden de kontağa röle takılarak hem aku hem marş bobini korunuyordu :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tüh ! Gitti.. Naptın sen abi. O tozlara MPS3 alırdık :D :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest city_planner

Benim dediğim noktaya geliniyor heralde ya hayırlısı olsun diyelim inş öyle değildir

iboo inşallah öyle değildir dediğin ne.anlamadım.korkutmayın beni ühüüü  :'(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hadi gözümüz aydın teklemeden gelmişsin :D

Bence o senin negatif elektriğinden teklemiştir. Kredi kartın gelmeyince Van de Graaff Jeneratörü gibiydin sağa sola kıvılcım atıp duruyordun, haliyle araba da etkilenmiştir :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest city_planner

Berkayda öle dedi :)) dün akşam yanıma geldi beraber gidelim diye kontağı bi çevirdi çalıştı :)

ama yukarda anlattığı gibi ölçtük biçtik değerler düşük.cumartesi günü elektirikçiye göstercem.

bide dün giderken araba mezarlığına götürdüm bunu.bak dedim bunlarda zamanında senin gibi şımarmışlar

yok yağıma bak,yok şunu isterim bundan al bana,yok sanayiyi özledim diyolardı sahipleri de onları getirip buraya attı dedim.büktü boynunu,çekik çekik gözleriyle aşşaya bakıp "özür dilerim anneciğim.hadi gidelim burdan.tak anahtarı bak söz  bi daha yapmicam" dedi.tamam dedim hadi anneler affeder.sarıldık ve eve gittik... to be continue....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest city_planner

size de yaranılmıyoki.duygularına hitap et dediniz,insan gibi davran dediniz sonrada sonunu iyi görmüyorum diyosunuz.çok ayıp cık cık cık :fiuw:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bide dün giderken araba mezarlığına götürdüm bunu.bak dedim bunlarda zamanında senin gibi şımarmışlar

yok yağıma bak,yok şunu isterim bundan al bana,yok sanayiyi özledim diyolardı sahipleri de onları getirip buraya attı dedim.büktü boynunu,çekik çekik gözleriyle aşşaya bakıp "özür dilerim anneciğim.hadi gidelim burdan.tak anahtarı bak söz  bi daha yapmicam" dedi.tamam dedim hadi anneler affeder.sarıldık ve eve gittik... to be continue....

abooo ablam sıyırmış iice  :nea:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...