Jump to content

626 ım Bu Sabah Tekledi. Neden??

Guest city_planner
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest city_planner

ablacımm  benimmm.ben sana kıyamıyom kuzum.sen sürünüyon sanayilerde:)

ama bu sefer bende gelcem kararlıyım

o recep ivedikten bozma amcanın daaaaaaaa..... onun damadının daaaaaaaa.....herterin de...................

please fıll in the blanks....

good luck :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 101
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

11

• berkobal

19

• dogan_u

7

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Berkay, bir de ablanın şu kredi kartı problemine el atsan, bir süredir sesi çıkmıyor kuryeyi dövdüğünden şüpheleniyoruz :D biz de birşey diyemiyoruz çok sinirli :D

birde yanlız mı yalnız mı her ne haltsa işte sakın onu söyleme  :fiuw:

:2funny:  :2funny:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

burak abi benim alanım elektronik olduğundan bunlardan anlıyorum biraz ama kredi kartı işinden pek anlamıyorum :D en fazla kuryeyi döverken yardım edebilirim bende :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest city_planner

ablam sen arabadan levyeyi kap gel kuryeyide halledecem :)

ya da oda arkadaşımın arabada sondaj yaparken kullanılan sivri biçekiç var.onumu alsam:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest city_planner

yok kocası jeoloji müh.de:))

beko forumda birisi nissan primeramı mazda 626 mı alim diyo.

satimmi ona :) bende alırım tosbagen.hiç değilse bozuldumu bırakırım yolda yenisini alırım  :tey:  :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu arada abla konu başlığı yanlış olmuş başlığa bakan şaşırmasın araban sabah teklemedi de sadece zor çalıştı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bak bu kadar aşağıladığını duyarsa seni daireden eve bile götürmez  artık :) en son mps test sürüşünden sonra direksiyonuna geçtiğinde "bune len" demiştin ertesi gün sinirinden hararet yapmıştı hatırlatırım :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest city_planner

bi daha da ne mps kullanırım ne başka bi araba.benim kızım bitanedirr canımm bebeğimm aşkımm:)

ya bu mazdaların ruhu var sanırım.beko sizin arabada (benim de genç kızlık arabam ihtiyar 323) autoshow fuarından sonra yolda kaldıydı:))

kıskanıyolar resmen ya.tamam kuzucumm canım arabam bi daha hayatta başka araba kullanmam.mps de neymiş.zaten kazık gibi arabaydı bas bas gitmiyo öğğğkk..

Mustafa toslumvos un telafuzu zor.tosbageni dene:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

şimdi burda duuuuuuuuur beim 323 hiçte ihtiyar değil bu 1 daha nice 98 626 ları cebinden çıkarır bu da 2 :D sensin ehtiyar bu da 3 :D doğru olansa onların da ruhu var zaten ruhları olmadan onlar sadece birer makine :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

%99 Marş sisteminden kaynaklı elektrik problemi.

Marş kömürü bitme alarmı veriyor,bugün olmaz yarın olmaz diğer gün yolda bırakır,affı yok.

Arkadan gelen sesin anlattığınız ile alakası olamaz,nitekim bu aksama ait herşey aracın ön kısmında. O ses psikolojik olabilir,varsa bile marş ile alakası olduğunu sanmıyorum..

Özetle bir oto elektrikçisinin max 2 saatte halledebileceği şeyler,canınızı sıkmayın ;)

Saygılar..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ya senin bagaj zaten çarşamba pazarı gibi onları bi topla sabitle (diyorum da yine bana kalacak ben toplayacam ) zaten bagajında çoğu su dolu bi bidon var yağ bidonu var çukurlara girdiğinde zaten arkada oturan bagajdakilerin hoplayıp zıpladığını çok rahat duyuyor denilen gibi arkada bi benzin pompası var belki soğuktan ilk çalışma anında öyle bir ses çıkarmıştır diyecem ama ben o sesi duymadığım için kesin bşi diyemeyecem akşam iş yerine geldiğimde bakarız

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest city_planner

bagajıma laf etme.ne var bi su bidonu bi yağ bidonu varsa sankim :)

ayrıca onalrın devrilme sesini tanıyorum ben.o öle bişi değildi böle sürtünmeyle beraber devrilme gibi bişilerdi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bobinden olursa arıza ışığı yanmalı. Kömür arıza ışığı yakmaz. Ayrıca bunların haricinde araç otomatikse, vites alt merkezde temassızlık olabilir.

Marş motoru sökme-takma 30 TL Kömürse + 20, Bobinse + 50 (Bobini her elektikçi yapamaz Dinamocu tamir eder +50 daha işçilik alır.) Bobin düzgün yapılmazsa iki hafta sonra motoru patlatabilir, daha çooook masraf açar. Usta konusunda yardımcı olabilirim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...