Jump to content

626 ım Bu Sabah Tekledi. Neden??

Guest city_planner
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest city_planner

arka teker kopmuş olmasın  :2funny:

tüh bak bu hiç aklıma gelmemişti.3 tekerli bisiklet olarak bineriz artık.ha ha haaaaaaaaa.  :geyik:

doğan kimi önerebilirsin usta oalrak.bu arada otomatik değil vitesim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 101
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

11

• berkobal

19

• dogan_u

7

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Ben söyleyim siz yakın olanı seçin.

K.Karabekir (ufak işlerimi burada yaptırırım, Şarj dinamomu burada yaptırdım mesela)

Ostim (Arkadaşımın kardeşi) Fiyatta yardımcı olur.

Ostim iş bankasının arkası. Karagöz oto servis. Burası özel servis diyebiliriz. Garantili yaparlar. Fiyatta ona göredir ama yardımcı olurlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İş Bankası deme Burcu'ya :D

Yalnız bu son zamanlarda sitede gördüğüm en komik dialoglardan biriydi :D Okurken güldüm arkadaşlar ne oluyor dedi :D

Siz beni güldürdünüz Allah da sizi güldürsün :D Mustafa - Kadir çekişmesi kadar eğlenceli yahu :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest city_planner

haa benn koskoca ablaa araba itecemm.ne itecem manyağı kitler giderim otobüsle.hatta çağırırım taksi taksiyle giderim o a bööön böönn bakar arkamdan.bu da ona ders olur.ikide bir sorun çıakrmaz.aaa Buse bile bu kadar şıamrık değil.ben onu bi terbiye ediyim bakim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ya canım böyle zıtlaşmayacan arabanla yaaw özen gösterecen sevecen ilgilenecen sana bi sabırlı olmayı öğretemedim :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest city_planner

foseptikmi?köydemi yaşıyon hacı :)

bizim buralarda kanalizasyon sistemi var.logara atarım olmadı.komtan logar 626 biraz sağamı çekiyor  :tey:  :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest city_planner

hişşş primeramı mazdamı diyen arkadaşa satim sana mazdayı senden kurtul bende demiştim.arabayı tanıtrısanız olabilir diyo:) ne diyim :))))))))))))

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest city_planner

Sonra araba sabah tekledi diyorsun :D İlgi alaka yok :D

şimdi inip kucağıma alcam Burak.hoppala hoppala havalara atcam.agucuk bugucuk yapcam.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...