Jump to content

FULL Akaryakıt İstasyonları Hakkında

unutulmayanlar
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Pompayı yüzde 6 ucuzlattı ciro hedefini ikiye katladı

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'nun (EPDK) akaryakıtın dağıtım şirketleri ile benzin istasyonları arasındaki intifaları 5 yılla sınırlandırması değişikliği 18 Eylül'den itibaren yürürlüğe girdi.

Düzenleme ile sektörde rekabetin artması beklenirken şimdiden AR Şirketler Grubu bünyesindeki Full akaryakıt şirketi benzin istasyonları açmaya başladı. Grubun inşaat ve enerjiden sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Timuçin Yalı, "Türk tüketicilerinin benzin fiyatlarına karşı hassasiyeti yok. Biz istasyonlarımızda yüzde 6'lık indirim yaparak bu bilinci oluşturmak istiyoruz. Kısa sürede 100 istasyona ulaşıp grup olarak 1,4 milyar dolar olan ciromuzu 2011'de 2,5 milyar doların üzerine çıkaracağız." dedi. Şirket, Çağlayan'daki istasyonda 1 hafta boyunca yüzde 25 indirimli benzin satarak müşteri üzerinde fiyat farkındalığını oluşturmayı hedefliyor. Şu aşamada 27'si İstanbul'da olmak üzere 32 istasyonu ve dağıtım terminali bulunan Full, 210 milyon dolarlık yatırımı tamamlamış durumda. İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa'da büyümeyi hedefliyor.

Piyasanın yüzde 85'ine hakim en büyük 5 dağıtım şirketinin kurumsal satışlarda zaten yüzde 6 ile 12 arasında indirimli satış yaptığı bilgisini veren Yalı, kendilerinin bu indirim oranını son tüketiciye sunacaklarını kaydetti. Günlük satış miktarını bayi başına 77 bin litrelerin üzerine çıkarmak istediklerini belirten üst yönetici, hem kendilerinin hem de bayilerinin kârdan fedakarlık yaparak yüksek hacimlerden gelir elde etmek istediklerini vurguladı. 6 ay içinde 50 istasyon açmayı planlayan şirket, ilk aşamada 100 istasyonda soluklanmayı hedefliyor. Full, Ege ve Akdeniz'de de büyüme çalışmaları yapacak.

edit: ALINTIDIR

beyler bu şirketi bilen varmıydı.ben 2 ay kadar önce arkadaşımın burdan benzinin lt.sini 3tl.ye aldığını gördüm.şuanda da beykentte açılıyo.ben dahil fiyatlar ucuz diye kalitesiz olduğunu düşünenler olabilir.ama devletin kontrolünde ne kadar sahtekarlık yapılabilir ki?bunun denetlemeleri vs.leri var.bu şirketin sahibi neyin peşinde acaba?burdan yakıt alan oldumu hiç

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 209
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

23

• S.Halilduru

42

• unutulmayanlar

33

Üstüne birde araba yıkıyorlarsa Beylikdüzü tayfası olarak yeni mekanımız burasıdır Gökhan  :2funny:

abi alemsin nerden ne çıkardın. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ucuz gazı nerden aldın abi.bu aralar milletin böyle ucuz yerlere ihtiyacı var.bulsak böyle bi kapı hemen saldırıcaz :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

harbiden abi buarada bende gazlı araba kullanmayalı 4 sene olmuş.en son 2006 yılında kullandım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

zaten bende beykenti görünce merak ettim google amcadan bu konuyu buldum.dediğim gibi abi 2 ay kadar önce ikitelli-topkapı civarı (tam hatırlamıyorum) papaz köprüsü denen biyerde vardı bu istasyon.benzinin lt.sini 3 tl'ye aldık.nerden baksan 500 krş indirimli.fark çok büyük

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yıkamaya gerek kalmaz kadir abi.benzini ucuza alınca kalan kar ile arabayı başka yerde yıkatırız.mesela yunusun tarif ettiği yer

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

birçok yerdeki shell değişip full olmuş, hala uygun fiyatlı veriyorlamı yoksa açılış promosyonu diye geçicimiydi son fiyatlardan haberi olan varmı?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

birçok yerdeki shell değişip full olmuş, hala uygun fiyatlı veriyorlamı yoksa açılış promosyonu diye geçicimiydi son fiyatlardan haberi olan varmı?

abi fiyatlardan haberim yok ama birkaç benzinlik sahibi var tanıdığım.bu işin gerçeğini gidip sorucam.piyasa neden böyle dalgalandı birden

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

dur bakalım ben daha araba almadım.ama söz arabayı yenilersem ısmarlarım.hemde pilav üstü döner. :tey:  bu arada arabayı b.k götürüyo.1 ay falan oldu yıkatmadım.bu hafta sonu ayarlıyalım bişeyler

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

olur.benim için farketmez.sen kadir abiyide ayarla.hatta beylikdüzünde başka arkadaşlar varsada olabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...