Jump to content

FULL Akaryakıt İstasyonları Hakkında

unutulmayanlar
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

yeni haber...alıntıdır

İLK GÜN YÜZDE 25 İNDİRİM

Şu anda tek bir istasyonda faaliyet gösterdiklerini anlatan Yalı, fiyat politikaları ile ilgili şöyle konuştu:

"Amacımız tüketicilere kaliteli akaryakıtı uygun fiyata vermek. Bunun için kar marjımızdan feragat ederek piyasa fiyatının yüzde 5-6 altında satacağız. Hatta her bir istasyon açılışında gündüz 12:00 ile gece 24:00 arasında o istasyonda akaryakıtı yüzde 25 indirimli vereceğiz.

Bunun ilkini de 10 gün içinde Çağlayan'da açacağımız istasyonda yapacağız."

Akaryakıt istasyonları için şimdiye kadar 210 milyon dolarlık bir yatırım yaptıklarını anlatan Yalı, istasyonlarda herkese ücretsiz mercimek çorbası ve araç yıkama hizmeti verileceğini de sözlerine ekledi.

kadir abiye müjde yıkama hizmetide varmış ayrıca bedava çorbada var diye yazıyo.sadece açılışa özelmi acaba.hadi hadi yaşadın gene yunus.adamlar kadir abiyle sana çalışıyo sanki :2funny:  :2funny:  bu arada yeni açılan bayi ilk 24 saat için geçerli %.25 indirim yani 2.70 tl den vericek benzinin lt.sini.normal günlerde ise  %.5-6 indirim yani güncel fiyattan 230 krş gibi düşük yani 3.45 civarı olacak...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 209
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

23

• S.Halilduru

42

• unutulmayanlar

33

şaka bi yana hesap yaptım.yüzde 6 indirimle 55 litre benzinde 12 lt benzin fazladan farkediyo.yani 44.4 tl.

açılıştaki yüzde 25 indirimde ise yine 55 lt benzin tam 54 tl fark ediyo.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu çağlayandaki ne zaman açılıyormuş peki ?

abi ona bakmadım..sen googleden ''ar şirketler grubu fuul'' diye bi bak istersen

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi ona bakmadım..sen googleden ''ar şirketler grubu fuul'' diye bi bak istersen

sanırım açmışlar  :)

20 Ekim’e kadar Samandıra, Rami, Seyrantepe, Çağlayan ve Pendik’te 5 istasyon açılışı daha gerçekleştirecek olan FULL, yıl sonuna kadar İstanbul’da önemli noktalarda 32 istasyonu hizmete sokmayı hedefliyor. FULL, Avrupa yakasında Taksim’den Beylikdüzü’ne, Anadolu Yakasında Göztepe’den Kurtköy’e her noktada kalitesini ve ayrıcalığını müşterileri ile buluşturacak. FULL, uzun vadede ağırlıkla İstanbul, Bursa, Izmir ve Ankara’da 100 noktada sektörün hacmi yüksek bir oyuncusu olmayı hedefliyor.

kaynak: şirkethaberleri

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

evet beyler.az önce kadir abi (semavi) aradı.beykent full istasyon açılmış.felaket bi kalabalık var dedi.fiyatlarda komik derecede düşükmüş...foruma girince detaylı anlatır bize ortamı..kadir abi seni dinliyoruz :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kesin zulayı dolduruyordur Kadir :D :D :D

satar şimdi onları da :D

zannetmem.çünkü fena kalabalık varmış.sıraya girse 2-3 saatte anca ona sıra gelir heralde...aslında bana yakın ama çocuktan dolayı çıkamıyom evden.kadir abi aradığında ağlamasını duymuştur :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi senden sonra bende gittim.beykent göbeği kilitlenmiş trafik polisleri bile başa çıkamıyo.kavga gürültü almış başını gitmiş... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ataşehir' de açılmıştı geçen hafta, depo da boştu, 47 ltre civarı doldurdum depoyu, 130 TL' ye... Adamlar daha epey açacaklarmış, valla arabayı aldım alalı hiç bu fiyattan benzin aldığımı hatırlanıyorum... :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Dün Bayrampaşa tarafında gördüm Full İstasyonu 2.10Lpg 3.60 Kurşunsuz Benzin .Hemen depoyu fulledim Yıkama bedava,çay çorba bedava .Ataşehir ve Pendikte de varmış Burak.  Hep bu fiyatlardanmış.

bende full'e geçeceğim artık. dün kasımpaşadan taksime çıkış yönünde gördüm bir tane.eskiden opet istasyonuydu full olmuş.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dün Bayrampaşa tarafında gördüm Full İstasyonu 2.10Lpg 3.60 Kurşunsuz Benzin .Hemen depoyu fulledim Yıkama bedava,çay çorba bedava .Ataşehir ve Pendikte de varmış Burak.  Hep bu fiyatlardanmış.

Tam yerini öğrenmek lazım ama sağolsunlar bir internet siteleri bile yok :) Bir yerde gördüğümü hatırlıyorum ama nerede gördüğümü hatırlamıyorum Full istasyonunu :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...