Jump to content

FULL Akaryakıt İstasyonları Hakkında

unutulmayanlar
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 209
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

23

• S.Halilduru

42

• unutulmayanlar

33

Guest uyumsuzelement

İstanbulda bir istasyon %25 indirimle satmış dün akaryakıtı, sabah haberlerde gösteriyordu.

full benzinlikler ilk açılış günlerinde yapıyorlar o indirimi daha sonra sabit %7 indirimli
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dün Bayrampaşa tarafında gördüm Full İstasyonu 2.10Lpg 3.60 Kurşunsuz Benzin .Hemen depoyu fulledim Yıkama bedava,çay çorba bedava .Ataşehir ve Pendikte de varmış Burak.  Hep bu fiyatlardanmış.

sitesinde 3,68 yazıyor 95 oktan kurşunsuz benzin için. depo başına 15 lira gibi bir fiyata geliyor artı yıkama 15 lira, çorba da 5 lira desen iyi fiyat :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

sitesinde 3,68 yazıyor 95 oktan kurşunsuz benzin için. depo başına 15 lira gibi bir fiyata geliyor artık yıkama 15 lira, çorba da 5 lira desen iyi fiyat :)

5 liraya çorbayı nerede içiyonuz yuh diyorum :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

5 liraya çorbayı nerede içiyonuz yuh diyorum :D :D

içmediğim için fiyatı salladım fazla mı oldu ? :)

o zaman yıkama 10 lira, çorba 2,5 lira ve depo başına da 15 tl gibi bir rakam diyelim.

tamam ben kesin full'den alıyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Full benzin istasyonlarında kurşunsuz 95 oktan ve 97 oktan aynı fiyata satılıyor. Daha önce de böylemiydi yeni bir uygulama mı yaptılar acaba ?

güncelleme tarihi 10.01.2011 olarak görünüyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

97 oktan diye birşey yok zaten, 95 e katkı ekliyorlar. Opet'in sayfasında 95 Oktan(97) yazıyor :)

tüm benzin istasyonlarında öyle yazıyor zaten de benim öğrenmek istediğim fiyat yenimi böyle oldu yoksa önceden de böylemiydi full'de ?

:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

10 ocakta güncellenen fiyat listesi :  95-97 oktan :3.72 tl,  motorin :3.15 tl,  otogaz :2.08 tl...bilgilerinize.     

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Depoyu fullerken pompacı dizele zam gelecek dedi bu gece

dizele değil hepsine gelmiş, ben aldım biraz önce  95-97 oktan 3,81 tl olmuş.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bize çok yükleniyorlar, böyle şeyler olunca insan duygulanıyor :D

130 TL depo doldurmak olsa her defasında ağlarım icabında... Zaman Makinesi gibi, gençliğime gidip geliyom bu fiyata ama yakınlarda açılış olması lazım....:P

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Full'den dün gece 2 araç gidip benzinimizi aldık. Çorbamızı ve çayımızı içtik. Arkadaşın aracını yıkattık. Biraz sıra olduğundan dolayı ben yıkatmadım. Halk otobüsleri ve minibüsler çoğunluktaydı. Fakat dün internet sitelerinde fiyat 3,72 yazmasına rağmen 3,81 tl den aldık. Geldiğimde internet sayfalarına baktım ana sayfadaki reklam hala 3,72 olarak duruyordu fakat yakıt fiyatlarımız sayfasında güncellenmiş rakamlar mevcut.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest Murat KIRBOĞA

Bu akaryakıt fiyatlandırma politikasına göre ben olsam, eğer sağlam sermayemde varsa, %25 indirimle satarım. Bu ne demek?

1 litre benzin yaklaşık 7-8 ayda % 25 artıyor. Bu da asıl parayı 7-8 ay sonra almak demek. Yani diğer fiyatları 7-8 ay geriden takip etmek demek. Ama sürümden kazanacak parayı düşünürsek, mantıklı. Kim % 25 indirim yapan firmadan benzin almazki? Ama gerçekte aynı parayı veriyorsun sadece belli bir süre sonra veriyorsun o kadar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...