Jump to content

FULL Akaryakıt İstasyonları Hakkında

unutulmayanlar
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Ankara'da iki yerde var full istasyonu... Madem garanti de veriyorlar bundan sonra full'den alayım... Bu konuda yazdıklarınızın sonucu bu işte...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 209
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

23

• S.Halilduru

42

• unutulmayanlar

33

bugun yeni full acılmıs

sana yakın galiba..

http://www.full.com.tr/istasyon/full-cevizli-maltepe/id/52

Heyooooo :D Sağolasın Fatih :D İndirime yetişemeyiz herhalde ama bundan sonra oradan alabilirim rahatlıkla :D Eve 2-3 km. Yalnız burası minibüs yolunda, kesin trafik kitlenmiştir :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Heyooooo :D Sağolasın Fatih :D İndirime yetişemeyiz herhalde ama bundan sonra oradan alabilirim rahatlıkla :D Eve 2-3 km. Yalnız burası minibüs yolunda, kesin trafik kitlenmiştir :D

evet zaten cok acıktı :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

FULL den deponuzu doldurup kaç km yaptığınıza bir bakın.. Birde diğer firmalardan doldurup kaç km yaptığınıza bakın. Aradaki fark mazda3 manuelde 70km..;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O kadar fark olacağını zannetmemekle birlikte denemek lazım.

Ben muhtemelen yapacağım böyle bir deneme. Biraz Shell biraz Full kullanır sonucu yazarım ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

FULL den deponuzu doldurup kaç km yaptığınıza bir bakın.. Birde diğer firmalardan doldurup kaç km yaptığınıza bakın. Aradaki fark mazda3 manuelde 70km..;)

ben hiç fark görmedim menzil değişmedi,ayrıca hava sıcaklıgı basıncı kalınan trafik vs de etken fazla yakmada
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben muhtemelen yapacağım böyle bir deneme. Biraz Shell biraz Full kullanır sonucu yazarım ;)

Valla güzel olur, şimdiden teşekkür edeyimde sonra bak terbiyesize bi teşekkür bile etmedi demeyesin :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla güzel olur, şimdiden teşekkür edeyimde sonra bak terbiyesize bi teşekkür bile etmedi demeyesin :D

O zamana unuturum bu teşekkürü, yine derim :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest serhat1299

arkadaşlar bende epeydir full den alıyordum(dizel ve lpg) hiçbir skıntı yaşamadım.km olarakda diğerleriye aynı mesafe gidiyordum.for club den arkaşalarda tavsiye ediyorlar.bence full den alınır

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

97 oktan için uzun yolda verimli, şehir içi ise daha çok yakar deniyor. mantığını anlatmışlardı ama şimdi aklımda değil. yani alınacaksa 95 oktan almak lazım sanırım...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

benzinde çok bir fark hissetmedim ama dizelde bariz fark var.. sürekli shell kullanan biri olarak full un eurodizelini hiç ama hiç sevmedim... araç çekişten bariz düşüyor motor daha gürültülü çalışıyor fullde depoyu doldurup 200 km sonra yakıt aldım 14,92lt yakıt aldı.. bugün aynı testi shellde yaptım 150km sonra 9,13lt yakıt aldı.. yani tahminen 100kmde 1 litre fazla yakıyor gibi... (araç 2006 1.4 fiesta tdci)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dün bir heves ile gittim bizim orada yeni açılan FULL'e , sadece LPG sattığını öğrenince hüsran yaşadım. 2.00 TL den gaz satıyorlardı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Tam full'leyim diye düşünüyordum olmadı şimdi... Mazot'u bu kadar kötü mü ? Full'den alan Mazotçu yok mu başka ?

ben haftaiçi dizele biniyorum ve fullden kullanıyorum ve hep aynı istasyondan alıyorum menzilde bir sıkıntı yok benim aracımda mazotu kötümü sorusuna gelince tüpraştan alıyor zaten herkes
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...