Jump to content

FULL Akaryakıt İstasyonları Hakkında

unutulmayanlar
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest serhat1299

arkadaşlar yıllar önce izinde birisiyle tanışmıştım.tüpraş da güvenlik görevlisiymiş.adamın dediğin aynen şu.tüm markalar gelir bizden yani tüpraşdan alır gider.sonrasında kendi katkılarını koyar satarlar demişdi.yani temelde hiçbirinin birbirinden farkı yok.kimin kattkısı iyi ise o sorunsuz gibi gözüküyor..arabaya,yaşına ve özelliklede bayiye göre değişir bunlar.

bence bayi çok önemli..shell opet po full total vb bunların bayilerine dikkat etmek gerekir....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 209
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

23

• S.Halilduru

42

• unutulmayanlar

33

arkadaşlar yıllar önce izinde birisiyle tanışmıştım.tüpraş da güvenlik görevlisiymiş.adamın dediğin aynen şu.tüm markalar gelir bizden yani tüpraşdan alır gider.sonrasında kendi katkılarını koyar satarlar demişdi.yani temelde hiçbirinin birbirinden farkı yok.kimin kattkısı iyi ise o sorunsuz gibi gözüküyor..arabaya,yaşına ve özelliklede bayiye göre değişir bunlar.

bence bayi çok önemli..shell opet po full total vb bunların bayilerine dikkat etmek gerekir....

Şimdilerde ise dışarıdan gelen ucuz yakıtı veya gemi mazotunu katıp satıyorlar...

:fiuw:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

full bitti o zaman kendini yaktı, günü kurtarmaya çalışmış full sahibi ama uzun sürmez kar edemez olur kilidi asar. Doğan ın istediği de budur. rekabet edemiyorsan satın al

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Doğan'ın tek rakibi fuulmüş gibi yorum yapmışsınız,unutmayınki doğan holdingi satsa dahil alamayacağı petrol şirketleri var tr'de: ) Ayrıca ben rekabet edemediğinden satın aldığını düşünmüyorum,bildiğim kadarıyla kendi benzin istasyonundaki hisseleri sattı o yüzden tekrar aynı sektöre dönmek istemiştir (yanılıyorsam)veya fuul istasyonu sektöre hızlı giriş yaptı ve liderliğe oynuyor karlılığını artırmak için girmiş olabilir...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...