Jump to content

FULL Akaryakıt İstasyonları Hakkında

unutulmayanlar
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 209
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

23

• S.Halilduru

42

• unutulmayanlar

33

Yani reno total en iyidir diyor.

Ne yani? Şel iyi olmaz mı diye sorasım geliyor.

İstasyonların hepsi Bülent'in dediği gibi gidip Tüpraş'tan alıyor, yani kaynak aynı, ekledikleri katkılar farklı. Kimi gerçekten performansı etkileyecek katkı koyar kimi hile için birşeyler ekler ama esas problem kaçak akaryakıt satanlarda. Onların hiçbir kontrolü yok tabii

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bazen bu tip konularda öylesine sıkıntı basıyor ki; çeşitli küfürler söylenip acı hayaller kuruyorum. En basit bir tüketimde bile, gün yüzü görmemiş hilelerle karşı karşıyayız... Ekmek almak dahi bir mesele bu ülkede. Katkısız, eksiksiz, temiz olsun diye neler yapmak zorundayız neler !? Niğde'de ziraat mühendisi ve resmi bir dairede devlet adına fırınları kontrol eden akrabam, diyor ki "zehir yiyorsunuz"... O bölgede bir tane zararlı katkı, besin değeri, hijyen vb. standartlarına uyan fırın bulamamışlar.... Yuuuhhh olsun be....  >:( Hileli satıp çok zengin olmaktan daha iyisi, aldatmadan karnını doyurmak olsa gerek...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Full'un pek avantajı kalmamış .

FULL

95 : 4,56

95+ : 4,56

Dizel : 3,89

SHELL

95 : 4,62

95+ : 4,71

Dizel : 3,98

VP Dizel: 4,05

DP Dizel GTL : 4,13

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

opet kartim var benim %1 puan veriyor her benzinde.

4,61 su anda benzinin litresi sanirim, biriktiriyorum ben dogrudan indirim yapmiyor ama birikince bir yekun ediyor sonunda :) opet diyorum size

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 ay sonra ...

Merhaba arkadaşlar...

Ben yıllardır Shell Fuel Shave 95 oktan dışında yakıt almadım. Ancak malum günümüz iktisat devri; Full akaryakıt'ın yaklaşık %10 gibi bir indirimi var. Ancak forumlarda ve şikayetvar adlı sitede Full yakıtları ile ilgili pek hoş izlenimler yok; ortak sorunlar, titreme, performans kaybı , siyah duman, daha az km yapması ve sonuçta motor ve enjektör arızaları gibi sorunlardan şikayet edenlerin sayısı hiçde az değil... Doğrusu benim gözüm korktu Full yakıt kullanmaya. Sizlerden Full'u kullanan ve olumlu olumsuz tecrübeleriniz var mıdır?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kış aylarında 4-5 defa lpg aldım ve arıza lambası yandı.Lpg servisinde de yakıttan olduğu söylendi.O gün bugündür önünden bile geçmedim.Belki sorunsuz yakıt kullananlarda vardır ama benim başıma geldi böle bir durum..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Full den depoyu fulleyip şehir içi çok sıkışık trafiğe girmeden 800 km yol yapmışlığım var. Yeni açıldığı dönemlerdi şu andaki için benim bir fikrim yok. Ama kullanan arkadaşlar var her hangi bir sıkıntı yaşamıyorlar. Kullanma diyenler de var tabi.

http://www.mazdaclubtr.com/21516/2010-ve-sonrasi-manuel-mazda3-yakit-tuketimi/

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 depoda yaklaşık 20,00 tl indirim sağlıyor ama bu riske değmez gibi geliyor bana, en iyisi oturalım oturduğumuz yerde Fuel Shave'e devam...Ayrıca midemi bulandıran daha önemli bir husus var ; doğruluk payı nedir bilmiyorum ama söylentisi bile beni huzursuz etmeye yetti: FULL'un %60 ını satın alan aydın doğan 'ın mesut barzani ile ortaklık kurduğu ve bu sayede ırak petrolünden %7 indirim sağladığı yönünde söylentiler var. Ama her akaryakıtın (kaçalar hariç tabi) Tüpraş çıkışlı oluduğunu düşünürsek bu nasıl sağlanıyor bilemiyorum... Ama söylentisi bile yetti bana...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben full,ün lpg,sini kullanıyorum opetle aynı geldi belkide birazdaha yanıcı sanki benim arabam karbüratörlü bir sorun yaşamadım ama enjeksiyonlarda durum farklı olabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar kullanırsınız ya da kullanmazsınız, kullananlar deneyimlerini paylaşsın lütfen ama ticari markalar sözkonusu olduğunda yazdıklarımıza dikkat edelim..

eğer lafınız bana ise ben yazdıklarımda öyle dikkat edilecek bir husus göremiyorum; bir haberin-rivayetin kendi görüşüm ile aktarılmasından başka hiçbirşey yok o yazıda...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

eğer lafınız bana ise ben yazdıklarımda öyle dikkat edilecek bir husus göremiyorum; bir haberin-rivayetin kendi görüşüm ile aktarılmasından başka hiçbirşey yok o yazıda...

Sadece size değil, bu uyarıyı zaman zaman yapmak durumunda kalıyoruz halbuki kurallarda açıkça yazıyor ama okuyan yok..

Mesele kalınlaştırdığım bölümde, ticari markalar hakkında bu tür rivayetler ve görüşler iletilmesinin forum yönetimi açısından sakıncaları var, daha önce birkaç kere yaşadık.

Sadece tüketici sıfatıyla kullanıcısı olduğunuz bir ürünün sizin açınızdan işlevini yerine getirip getirmediğini yorumlayabilirsiniz... Ya da diğer kullanıcılara fikir sorabilirsiniz kullanmadan önce, buna da sadece kullanmış olanlar cevap verebilir tüketici sıfatıyla... Şirketlerin hisse durumu, gerçek malikleri, hangi ülkenin şirketi olduğu falan bizi ilgilendirmiyor...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sadece size değil, bu uyarıyı zaman zaman yapmak durumunda kalıyoruz halbuki kurallarda açıkça yazıyor ama okuyan yok..

Mesele kalınlaştırdığım bölümde, ticari markalar hakkında bu tür rivayetler ve görüşler iletilmesinin forum yönetimi açısından sakıncaları var, daha önce birkaç kere yaşadık.

Sadece tüketici sıfatıyla kullanıcısı olduğunuz bir ürünün sizin açınızdan işlevini yerine getirip getirmediğini yorumlayabilirsiniz... Ya da diğer kullanıcılara fikir sorabilirsiniz kullanmadan önce, buna da sadece kullanmış olanlar cevap verebilir tüketici sıfatıyla... Şirketlerin hisse durumu, gerçek malikleri, hangi ülkenin şirketi olduğu falan bizi ilgilendirmiyor...

bu polemik uzar gider, karşılıklı verilecek cevaplar bitmez..Ama benim buradaki amacım yazı içeriğinden de anlaşılacağı üzere asla bir ticari şirketin marka değerini düşürmek değil, yada iyi veya kötü reklamını yapmak yada çamur atmak gibi bir niyetle yazılmış bir yazı değildir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Bence markalarının arasında fazla bir fark yok,yanlızca nakliye maliyeti ve kar payları değişik...

Tüm önde gelen markaları denediğimi düşünüyorum,karma kullanım iyi olmadığı söylenir ben deneme amaçlı tüm istasyonlardan yakıt aldım,değişik araçlara,pek fark göremedim..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...