Jump to content

Mazda 2 Reklamı

Guest élégancé
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Türkiye ye gri jantlılar gelmişti bir ara sayısı çok fazla değildir. Onları çok sevmiştim.

evet bende onlardan birini yakından görmüştüm güzel araçtı :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest edarguner

Geçen sene Evo'da incelemiştim , Sport donanımlısı çok hoşuma gitmişti beyazdı sanırım. İçi görüntüsüne nazaran çok geniş şaşırdım kaldım. Yeni 2 için sayfaya girdim otomatik vites 120Hp yazmışlar ben mi yanlış gördüm acaba?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Makyajlanan 2 de bayağı değişiklik olmuş. Torpido değişmiş. İç dizaynı değişmiş fakat parçalar al tak şeklinde değişmiş. Orta konsol değişmiş oda uyuyor makyajsıza. En büyük değişiklik amortisörlerde. Amortisörler değişmiş yayları genişletmişler. Arkadaki zıplamayı yok etmişler. Motorda biraz kısılmış. Euro 5 normlarını karşılamak için yazılım değişmiş ve araba uysallaştırılmış. Makyajlı motorların hem torku hem de beygiri düşmüş. Son hız ve ara hızlanmalarda azalmış.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Buralardayım İbrahim ayrıldım başladığım yerden :) Anlaşamadık. Bakalım hayırlısı. Dün akşam 320d ile denedik sonuç malum. :) 2010 320d coupe.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Buralardayım İbrahim ayrıldım başladığım yerden :) Anlaşamadık. Bakalım hayırlısı. Dün akşam 320d ile denedik sonuç malum. :) 2010 320d coupe.

hakkında hayırlısı abi, şüphem yok zaten, 2-3 hafta sonra sanırım debriyaja el atıcaksın, hatta el yapımı balatalar varmış bilirsin 400hp ye kadar destekli eski debriyaj balatısını gönderin bronze debriyaj balatası takıp geri yollayalım diyorlar hem ömrüde uzun olur, bu arada short shifter in elbet faydası vardır da zararı oluyor mu şanzumana hazır yakalamışken sorayım :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...