Jump to content

satılık müzik tesisatı

unutulmayanlar

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 40
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt
Guest edarguner

Mazdanın testlere verdiği araç sanırım bu. Uzun süre mazdada kalmış ve bakımlarının eksiksiz yapılmış olma ihtimali yüksek... ama görmeden bir şey denmez

http://www.arabam.com/TestDetay.aspx?id=141&baslik=Mazda%206%202.3%20Sport%20-Mart%202004

Sen bayağı araştırmadasın valla Kadir.Ciddi ciddi niyeti bozmuşun test arabası olduğunu bile bulmuşun bravo. Ben çok beğendim gerçekten ama ileride satarken 2.3 insanlarda antipati uyandırmaz mı? 1 tane sarı vardı 2.3 epey kalmıştı ilan

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest edarguner

Uygun fiyat olursa sorun olmaz...

Mesela sıfır fiyat arasında 2005 mazda3 ile mazda 6 arasında 15bin rahat oynuyordu.

ikinci elde mazda3 ile mazda6ların fiyatı eşit gidiyor. vergi ve yakıt gibi dezavantajları fiyat kapatıyor.  Bu nedenle 2,3 bir mazda eğer normal 6 fiyatına yada 1-2bin aşağısına yazılırsa sorun olmaz. Alan kişi 2 yıllık vergi ve yakıt farkını peşinen düşmüş gibi alır.

Seninle aynı fikirdeyim , sadece Mazda sahibi olmayıp Mazda almak isteyenlerde oluyor bu, arıza çıkartıyorlar :P Zaten 6'ların fiyatları 3'ler ile yakın olduğu için bende göz kırptığımı söylemiştim, kısmet artık :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest edarguner

Opeli sat, berbaer bakarız, var benim bir kaç tane izlediğim  ;)

yada bekle 2 aya galeri kuracağım zaten :D

Opel bu sene büyük bir terslik olmazsa gidici, Niyetim Mazda 3 biliyorsunuz ama genelde hanım hafta içi kullanacağı ve ben hafta sonu alacağım için 6 F/P olarak uygun duruyor.En kötü ihtimal senin galeriden takasa girerim :P

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest edarguner

En büyük potansiyel alıcısı benim, sıkıysa atsın fırçayı :D bu arada bugün 2 konudada muhabbet dagıldı, 1 vodafone 2 bu konu. Başlıkları değiştirmek lazım aslında

Baktım olmuyor alırım tesisatı kaparım konuyu diyorsun :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ayıp ettiniz yahu konudan ne olur siz muhabbetinize bakın  :) kadir abi konuya maddi açıdan bakmıyorum.senle bir şekilde hallederiz sorun değil.yanlız bu ara hep ters durumlarda telefonlaştık.bir türlü görüşemedik tesisat 3 gündür bagajda duruyo.cuma yani bugün müsait olursan ara hem görüşürüz hemde sisteme bakarsın. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim işler karışınca buda sürüncemede kaldı :(

hehe  :D  sorma kadir abi ama olsun.illaki birine lazım olur ileride :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

niye ibo türkiye'ye gelmicenmi ???  yoksa bg vatandaşımı oldun :D

:D vatandaşlık verseler hiç kabul etmemezlik yapar mıyım hiç >:D gelicem TR'ye ama arabasız olunca o ekipmanın bir anlamı olmuyor, yaza kadar satılmazsa yazın alacağım bmw ci ye takmak için alırım senden Gökhan Abi :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...
Guest metin_4154

Tüh, :(

30 günü geçirtseydin basacaktım kilidi. :).

5 ocaka kadar devam

Bugün 6 Ocak bu ilana birde teyp eklendi komple tesisat daha ne olsun Gökhan Abi kusura bakma :fiuw:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

tamam ibo kısmet kimde ise artık :D yahu ilanın üstünden 1 sene geçmiş :D

nekadar pis bi espiri :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...