Jump to content

Yetkili bir serviste far ayarı nasıl yapılamaz ?

Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 46
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

14

• S.Halilduru

5

• unutulmayanlar

4

Gokhan, stickeri gorseler ne olacak ki, siteyi tanimiyorlar :)

Aras, evet farlar yeni ve ayarlari yapilmisti ama bir sebepten bozulmus, Istanbula kadar boyle dolasmak istemedim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Anladım abi.Hoş bir durum değil Mazda açısından.Mazda!yı bir zincir olarak düşünürsek,her bir yetkili serviste zincirin birer halkası.Bir zincir en zayıf halkası kadar taşır,o yüzden tam halkaların sağlam olması gerekiyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

her isteyene bayilik verilmemeli.bayiler sık sık denetlenmeli.Burak kardeşime katılıyorum,şikayetleri direk mazdaya iletelim.bir far ayarı yapamayacaklarsa,bu işi bıraksınlar...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bildiğim kadarıyla servislerzaten denetleniyor ( özaydın satış müdürü ile detaylı konuşmuştum) hatta masa ve sandalyelerin yerini bakış açısını bile mazda belirliyomuş.müşteriye hitab edecek şekilde dizayn ediliyomuş bayiler

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

valla o mıçı ile ilgli bende birkaç kötü söylem duymuştum yanlış expertiz gibi eğer biz servise ekspertiz yaptırdığımızda da içimiz rahat etmeyecekse vay halimize bende araba alırsam ( ikinci el ) eniyisi servisten almak ya da bayiden diye düşünüyodum servislere de güvenemeyeceksek....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yetkili serviste bunları yaparsa vay halimize Ayıp etmişler patron sana :)

Benim yerime başkası da olsa fark etmez ki. Sonuçta yapılan ayıp müşteriye yapılıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Bugün arabayı EVO ya götürdüm, akşama far ayarları yapılmış bir şekilde alacağım inşallah.

Bu arada geçen hafta Mıçı dan aradılar. Bir süre önce servisimize geldiniz memnun musunuz diye. Ben de ne memnuniyeti, sizi Mazda'ya şikayet ettim deyip yukarıda söylediğim tüm hususları ilettim. Özür dileyip bu konuları not aldıklarını gerekli yerlere iletileceğini söylediler.

Mazda da inceliyor. İnşallah olumlu gelişmeler olur ve benden sonraki müşteriler benzer bir durum ile karşılaşmaz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar,

Bugün Mazda dan Satış Sonrası Direktörü Cem Bey beni aradı sağolsun.

Hem Mazda'ya hem de beni arayan Mıçı yetkilisine yaptığım şikayet en üst düzeyde ilgili ki burada Mıçı'nın sahibinden bahsediyorum dikkate alınmış ve konu ile ilgili Mazda ile görüşmüş, şikayetlerimin hepsi hakkında fikir alışverişinde bulunmuşlar.

Kendilerine bu eleştirilerimi dikkate aldıkları için teşekkür ediyorum. İşin güzel tarafı yapılan şikayetlere bir bahane bulunmaya çalışılmamış, aksine bu yerinde ve yapıcı eleştiriler için teşekkür edilmiş ve her birinin itina ile ele alınıp düzeltileceği söylenmiş.

Yaklaşımın böyle olması bile bence hoş ve umut verici. Eğer verilen sözler de tutulur sıkıntılar giderilir ise buna en çok biz sevinir ve destekleriz.

En başta da söylediğim gibi 3 şehire ( Adana - Mersin - Osmaniye ) hizmet veren bir servisin iyi hizmet vermesi bu bölgedeki Mazda algısını çok etkiler. Umarım en kısa sürede bölgede yaşayan arkadaşlarımızın da algısı ve düşüncelerini değiştirecek gelişmeler yaşanır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sayilir. Xenondan da kaynakli problem var. nightbreaker gelince toptan duzeltilecek.

bende de xenonlardan sonra son çizgi daha geride. tamamen karanlık yollarda biraz sıkıntı yaşıyorum uzak mesafeyi göremediğim için, herhalde bir ayar yaptıracağım bende.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

Bizim farlardada bi ayarsızlık varmış(abim söyledi) ne zaman yaptırırım allah bilir

Benim söylememe gerek mi vardı? Sağ farın merkezi yol kenarındaki tabelaların üstüne denk düşüyor nerdeyse :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...