Jump to content

Konsol Aydınlatması [1998]

berkobal
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

29.11.2017 at 11:06, By_Nisay :

konsol.jpg

Konuyu hortlatayım :)

Konuyu daha önce görmemiştim, gösterge ampullerini değiştirirken, hazır girişmişim klima düğmelerinde de yanmayan kısımlar vardı buraya kadar deneme amaçlı söktüm vaktim kısaydı, sıcaklık ayar ve hava ayar düğmelerine gelince bıraktım, o düğmeleri yerinden nasıl söküyoruz acaba? Kademe düğmesi çekince geldi, diğerleri çok çıkacak gibi durmuyordu kırılır diye zorlamadım, resimde elinizde bulunan ayar düğmesini nasıl sökülüyor? Birde içten ve dıştan hava ayar düğmesi nasıl çıkıyor? Sanırım bunları söktükten sonra ampullere ulaşabiliyoruz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

tatlı-sert çekince hepsi cıkıyor. Çok zorlamadan yavaş yavaş. İşte bir terslik oldugunu hissettiginizde yöntem degiştirin. Bu araçlarda söküm takım işleri en basit yöntemlerle planlanmış.
Gögüs ışıkları konusunda da sizden yardım alabilirim. Benim ışıklar bana cansız geliyor, gögüs aydınlatmasına erişmek için sökülecek kısımlar kolay mı?

03.07.2018 at 17:05, muhammedbozkurt :

Konuyu hortlatayım :)

Konuyu daha önce görmemiştim, gösterge ampullerini değiştirirken, hazır girişmişim klima düğmelerinde de yanmayan kısımlar vardı buraya kadar deneme amaçlı söktüm vaktim kısaydı, sıcaklık ayar ve hava ayar düğmelerine gelince bıraktım, o düğmeleri yerinden nasıl söküyoruz acaba? Kademe düğmesi çekince geldi, diğerleri çok çıkacak gibi durmuyordu kırılır diye zorlamadım, resimde elinizde bulunan ayar düğmesini nasıl sökülüyor? Birde içten ve dıştan hava ayar düğmesi nasıl çıkıyor? Sanırım bunları söktükten sonra ampullere ulaşabiliyoruz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

9 saat önce, By_Nisay :

tatlı-sert çekince hepsi cıkıyor. Çok zorlamadan yavaş yavaş. İşte bir terslik oldugunu hissettiginizde yöntem degiştirin. Bu araçlarda söküm takım işleri en basit yöntemlerle planlanmış.
Gögüs ışıkları konusunda da sizden yardım alabilirim. Benim ışıklar bana cansız geliyor, gögüs aydınlatmasına erişmek için sökülecek kısımlar kolay mı?

Sanırım göstergeyi kastettin, sökmesi  kolay. Göstergenin üstündeki plastik aparatı sanırım 2 vida ve klipsler tutuyordu. Üstten 2 vidayı sökünce yanlar klipsli, hafif çekince çıkıyor. Göstergeyi 3 vida tutuyor, bunları dökünce zaten direk geliyor, direksiyondan dolayı hemen çıkıvermiyor, komple öne almadan ampülü değiştirebilirsin, komple öne almak istersen de arkasındaki elektrik bağlantılarını çıkartman gerekir. Gayet kolay sökülebiliyor yani, bende şuanki halinden memnun değilim, buralara led tarzı taksak nasıl olur acaba, çok mu parlar? ve buradaki ışıklar kısılıp açılabiliyor, led takarsak kısıp açamıyoruz. Bir çalışma yaparsanız, sonucu yazarsanız sevinirim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...