Jump to content

Fotoğraftaki mazda logosunu nereden bulabilirim?

Srkn
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

mazda armasının içindeki siyahlıktan bahsediyorsun sanırım Serkan abi, avrupaya verilen modellerde içleri siyah (fuarda sergiledikleri otomobillerden anlayabilirsin) parça numaralı bir işlem olmasına gerek yok aslında, siyah folyo ile kendin bile yapabilirsin armayı söküp siyah folyo kaplayıp tekrar armayı takarsın, hatta Muğla bayisi Okan abi arka armayı kesme ve siyaha boyama gibi bir işlem yapmıştı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ibram o dediğin arma bende vardı işte.iç taraftaki kenarları siyahtı...lantise geri geri çarpan aracın sigortası ödemişti.serviste sipariş etti belçikadan geldi arma.keşke sökseydim eskiyi takardım.bu kadar değerli olduğunu bilmiyodum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hadi ya üzüldüm vallahi, babamda 67 model bi mustang in önündeki döküm at sembolünü sökmüş zamanında sonradan takılan aksesuarlardan sanıp  ( o zamanlar mustang meşhur değil tabi) bende saklarım onu hatıra olsun diye, neyse abi o uygulama basit bir işlem hemen yapılabilir yani :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Serkan, o fotoğraf lansman fotoğrafı ve bugüne kadar sadece lansman aracında gördüm o amblemi. Yani bulmakta zorlanabilirsin zira aksesuarlarda göremedim o parçayı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...