Jump to content

Klima Bakımı ve Kötü Koku

sancaktar46
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

benim aracım 98 model mazda 626 glx 2.0 sedan.aracı aldığımda polen filtresi yoktu.yeterince pislik girmiş hava kanallarına.şimdi polen filtresi aldım taktım ama iş işten geçmiş anlaşılan.kalöriferi sıcak ayarında açtığım zaman 2 dakika kadar iğrenç bi koku geliyor.bu kötü kokuları nasıl giderebilirim.hava kanallarını nasıl temizleyebilirim yada temizletirim.yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Madem ki polen filitresini taktınız,würth markalı klima dezenfektan spreyi var.sanayide bulursunuz sanıyorum.50-60tl civarındaydı fiyatı.o spreyi torpidoyu söküp evaporatör'ün üzerine sıkarsanız koku probleminiz azalır diye düşünüyorum.(Evaporatör torpidonun arkasında klima sisteminin bir parçasıdır.sıvı hale gelen klima gazı evaporatörde gaz hale geçer ve bu soğuk hava bir fan vasıtasıyla serinlemeniz için size ulaştırılır)Bu parçanın üzerinde zamanla mikroorganizmalar,küf kötü koku yapmasına sebebiyet verir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler.kötü koku sadece kalörifer açıkken sıcak ayarına getirdiğimde 10 saniye kadar geliyor,ondan sonra kesiliyor.oda zaten aracın içinde bulunanlara yetiyor.içeri gelen göğüsteki hava kanallarının içi gözüken yerleri baya bir pi şekilde gözüküyor acaba koku onlardanmı geliyor diye düşünüyorum.acaba kanalların içini nasıl temizleyebiliriz yada temizletebiliriz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...

sorununu gel opan mazdada cözülsün  ismail

Bu konuda Opan Mazda'nın pek iyi olmayan bir ünü var sitede bilgin olsun. Sizinkileri email ile uyardım zamanında ama kimse tabiri caizse kale almadı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...