Jump to content

Öğretmenler Günü

Burak91
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest mustafa_g

Tüm öğretmenlerinkini kutlayamam, içlerinden bazılarına fena halde gıcığım :D

Onların haricindeki öğretmenlermizin Öğretmenler Günü kutlu olsun :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest city_planner

Bende burdan canım kardeşim berkobalımın yeni yeni başlayan öğretmenlik hayatının ilk öğretmenler gününü kutluyorum.ablacımmmmmmmmm ilk öğretmenler günün kutlu olsun :)))

eğer hala yaşıyolarsa kendi öğretmenlerimden de Sevinç Tosun (Ankara Teğmen Kalmaz İlkokulu) ve Kadriye Özbek.sizleri çok sevmiştim sizlerinde öğretmenler günü kutlu olsun.ama Bahçelievler İlkokulundaki Ayla Civelek sen hiç bir zaman öğretmen olmadın olamazsında o yüzden seni bilerek ve isteyerek atladım.  :tey:  :egy:  :egy:  :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Öğretmenler gününü kutlarken, şu Kadiri (semavi) adam akıllı dövüp kulaklarını kepçe yapmayan ve toplum için tehlike oluşturan bir şahsiyet olarak ortalığa salan hocalarımı esefle kınıyorum...  >:D  :2funny: :2funny: :2funny:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Daha siteye bir akıllı tahta satamadık :D

Aslında mazda olarak bir sosyal sorumluluk projesi mi yapsak ne :D

yapalım bedavadan verelim tahtaları :) :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kadir abi paraylamı satıyon akıllı tahtayı  :D  bende senden günün anlam ve önemine eğitime destek bekliyorum ;D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yok biz buğdayla takas yapmak istiyoruz ama okullar yanaşmıyor :D

Sana buluruz bir tahta rahat ol  :sopa:

zopaylanmı giricen bana kadir abi. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Lisan laboratuvarı lazım okullara, kimya laboratuvarı, akıllı tahta falan fantezi bunlar...:D İngilizce telaffuzu ve kulağını başka türlü geliştiremiyorsunuz...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bende burdan canım kardeşim berkobalımın yeni yeni başlayan öğretmenlik hayatının ilk öğretmenler gününü kutluyorum.ablacımmmmmmmmm ilk öğretmenler günün kutlu olsun :)))

teşekkürler ablacım bugün zaten bizim fakültede herkes gördüğünün -tanısın tanımasın- öğretmenler gününü kutluyordu millet nasıl aç imiş böyle bir güne :D 1. sınıfları bile o kadar kutlamışlar ki öğretmen edasıyla dolaşıyorlardı ortada :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...