Jump to content

Otomatik Vites Işıkları

Guest metin_4154
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest mustafa_g

Abim hallderde vites lambası yanıcana far grubundaki boş olan lamba yanar diye korkuyorum :2funny:

Meali: Zamanında evin elektrik tesisatını ben çekmiştim. Banyodaki şofbeni açtığınızda aynı zamanda banyonun ışığı da yanıyordu. Aslında sistem mantıklıydı ama eksik birşeyler yapmışım ki lamba yanıyordu ama şofben çalışmıyordu. Kardeşim bu olaya gönderme yapmış. Mevzuya fransız kalmayın diye sizi de bilgilendireyim bari :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Meali: Zamanında evin elektrik tesisatını ben çekmiştim. Banyodaki şofbeni açtığınızda aynı zamanda banyonun ışığı da yanıyordu. Aslında sistem mantıklıydı ama eksik birşeyler yapmışım ki lamba yanıyordu ama şofben çalışmıyordu. Kardeşim bu olaya gönderme yapmış. Mevzuya fransız kalmayın diye sizi de bilgilendireyim bari :D

:2funny: :2funny: abi Allah iyiliğini versin akşam akşam güldürdün beni :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

:2funny: :2funny: abi Allah iyiliğini versin akşam akşam güldürdün beni :D

Eskiden vardı benim böyle mucitliklerim ama uzun zamandır yapmıyorum çünkü çok dalga geçiyorlardı yaptıklarımla, ben de bıraktım bu işleri :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Eskiden vardı benim böyle mucitliklerim ama uzun zamandır yapmıyorum çünkü çok dalga geçiyorlardı yaptıklarımla, ben de bıraktım bu işleri :D

:D aslında iyi birşey mesela bizim tuvalet de havalandırma koyduk ışıgını yakınca otomatik havalandırma başlıyor böylece bi sonraki rahat rahat ihtiyacını gideriyor bu tür şeyleri belli bir sistem haline getirmek faydalı :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

Sonradan mucitlikten ziraat mühendisliğine terfi etmişsin abi, hayırlısı olsun :D>:D:2funny:

Meali: Bahçedeki gül, kiraz fidanı v.s bitkileri böcek sarmıştı. Ben de hepsini güzelce ilaçladım. Ama ertesi gün hepsi patır patır kurumaya başladı. Meğer böcek ilacı diye sıktığım şey, 2 sene kadar önce yabani otları kurutmak için aldığım ilaçmış. Ben şişeleri karıştırdığım için bütün güller ve en kötüsü kiraz fidanı komple kurudu.

Evet elinizdeki bütün kozları teker teker bitiriyorum. Var mı daha başka bana karşı şantaj yapabileceğiniz konu :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Meali: Bahçedeki gül, kiraz fidanı v.s bitkileri böcek sarmıştı. Ben de hepsini güzelce ilaçladım. Ama ertesi gün hepsi patır patır kurumaya başladı. Meğer böcek ilacı diye sıktığım şey, 2 sene kadar önce yabani otları kurutmak için aldığım ilaçmış. Ben şişeleri karıştırdığım için bütün güller ve en kötüsü kiraz fidanı komple kurudu.

Evet elinizdeki bütün kozları teker teker bitiriyorum. Var mı daha başka bana karşı şantaj yapabileceğiniz konu :D

Mustafa abi bu kadar tesadüf arka arkaya gelmez ki :D kiraz fidanına üzüldüm ama :(
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arka arkaya değin şeylerin arasında yıllar var İbo :D

hayır demek istediğim herkez kozlarını arka arkaya çıkartıyor Mustafa abi :D bi komplo seziyrum :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

hayır demek istediğim herkez kozlarını arka arkaya çıkartıyor Mustafa abi :D bi komplo seziyrum :D

Vız gelirler tırıs giderler :D

Konuya geri dönecek olursak; ben o ışıkları yapacağım demedim. Yaptırmaya gerek yok dedim sadece :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest metin_4154

Yaptırayım bari bende ısınıyım

Konunun yarısı konu ile alakalı değil, ve cevabı verilmiş ama ben yine de teyit edeyim

O ışıklar ciddi derecede ısınacak kadar yanıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...