Jump to content

Mazda Bluetooth'lu Araçtan Bluetooth'lu Cep Telefonuyla Müzik Dinlenebiliyor.

Srkn
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Doğru olabilir o şekilde ama ben kafaya taktım bir kere direksiyondan değiştirmeyi  :D o kadar kabloyla uğraşamıycam valla.Ben en iyisi biraz para biriktirip o aparatı almak yoksa işin içinden çıkılmıyor.Evo servisten cem'le görüştüm o aparatı alırsan direksiyondan müzik değiştirmek için mutlaka ipod bağlamak lazımmış diğer markalarda olmuyormuş.İpod shuffle hariç ipod'u bağladığında direk ekranda mazda logosu beliriyormuş ve aynı zamanda o aparat vasıtası ile ipod şarj oluyormuş aynı zamanda.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 47
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

3

• Srkn

13

• Katil Balina

2

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Mp3 player şarj etmek için oto çakmaklığına çok aynı büyüklükte çok kısa ve usb şarj aleti takılıyor, mp3 playerı oraya takıp kablosunuda ses girişine takarak da aynı iş görülebilir ama bu konuda zaten bilgin vardır.

Bir uygulama görmüştüm; bmw e46 ya orjinal multimedia takılmış tabi kendi özelliği olarak tv ve radio'su var. TV girişlerinden birine bir dönüştürücü aracılığı ile card okuyucu ve usb özelliği olan reader takılmış. İstediği şarkıları usb yada card kısmından takıp multimedia'sında direksiyonunda istediği gibi kontrol ediyordu tek farkı şarkıyı ileri sarıyordu sanırım. Benzer birşey yapılabilir aslında ama sanırım o parçayı almak daha mantıklı olucak; ben biraz el yapımı şeyleri ve uğraşmayı severim ama tabii söz konusu sen olunca oem 4ever Serkan Abi :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2010 leonda canavar gibi usb girişi var, şarkıları da direksiyondan kontrol ediyorsun, klasörleri gezebiliyorsun, hatta mp3 player takıyor bizim arkadaş, aç/kapa bile yapmıyor, kontağı çevirince otomatik... ahhh mazda ahhh! illa aldıracaksın bize şu multimedyayı!

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 yıl sonra ...

Konuyu hortlatıcam tekrar.  Fotoğraftaki  bluetooth eller boşta (hands-free) kitini kullanan var mı ?

Bluetooth ile telefonumu eşleştirdim . Telefonumda müzik çalmaya devam ediyor( telefondan ses çıkmıyor ama )  . Kit üzerindeki dokunmatik ekrandan da şarkı değişimi yaptığım zaman telefondan da şarkı diğerine geçiyor.  Ama sorun hoparlörlerden ve telefondan ses gelmiyor.

Telefon görüşmesi yapabiliyorum ses hoparlörden geliyor. Ama müzik dinleyemiyorum işte.  Bi sefer kardeşim bluetooth ile müzik dinleyebilmiş ama bi daha da yapamadık gitti,  ufak yeğen ayarlarını mı bozdu nolduysa

post-3174-141695300895_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu vesile ile ben de şunu sorayım;

aux girişini bluetootha çeviren küçük aparatlar var. ankara'da büyük marketlerin hiçbirinde bulamadım. internette güzel örnekler var da ankarada sunu elden halledebilecegim bir yer bilen var mı acaba?

aradığım şey tam da bu

http://youtu.be/420oQfc4g5Y

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu vesile ile ben de şunu sorayım;

aux girişini bluetootha çeviren küçük aparatlar var. ankara'da büyük marketlerin hiçbirinde bulamadım. internette güzel örnekler var da ankarada sunu elden halledebilecegim bir yer bilen var mı acaba?

aradığım şey tam da bu

Hocam bu ürünü kol dayamanın içindeki aux girişine mi takıyoruz, telefonunumuzdaki müzikleri mi dinleyebiliyoruz?  Tam olarak nasıl, daha yeniyimde :) Aslında yukarıda belirttiğim handsfree apartıyla yapabilsem iyiydi ama alternatif bişeyler bakıyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...