Jump to content

BRC - LPG kitinde problem

alicinkara
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

bu tür sıkıntılar lpgnin, benzine oranla daha az tolerans göstermesinden kaynaklanıyor. muhtemelen sizin araç benzinde de çok yakıyordur yada bir sıkıntı vardır ..

ben aracımda ne kablo, ne buji hiç birşey değiştirmedim. gerek yok dediler :) gerçekten de sorun yok, hatta benzinden iyi gidiyor. aldığım tek tavsiye de 4 depo lpg de çeyrek depo benzinle gitmem. sübapların ömrü açısından faydalı olurmuş. bakalım kaç km sorunsuz gideceğiz, zaman gösterecek.

diğer aracımız 92' 626 da, sizin sorunların benzerini yaşadık. onda da teklemeler ,yığılmalar ,rölanti bozukluğu oluyordu. en son boğaz kelebeği değişti. ve bu tarz sorunlar genelde hava ve elektrik sistemindeki bakımsızlıktan kaynaklanıyor. aracınız kaç km de bilmiyorum, ama periyodik bakımlarına özen gösterin mutlaka. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

birisi benim aracımı alacak birşeyler yapacak bana özel diyecek şahsen ben kıllanırım yinede sorununuzun çözülmesine sevindim

kesinlikle. katılıyorum. bi şeyler yapmışlar araca. kaçıyorlar. neyse sonuçta sorun çözülmüş. ona şükür. ne kadara maal oldu acaba tüm bunlar. para aldılarmı servis olsun lpg firması olsun. gerçi onlar alamazda. servis nekdar aldı?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...