Jump to content

Mesaj Sayısı Kutlamaları II

S.Halilduru
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Yavaş yavaş açılıcam günde 100 mesaj benim hayalim  aceleye gerek yok :)

çok ugraşında oluyor metin abi örnek ben :D ama bugun moral biraz zayıf o yüzden muhabbete bek dalamıyorum şöyle bir 3-4 gün boyunca günde 100 mesaj garantilediğim gün hedefi günde 150 mesaja koyacam yeni konular açmaya başlarım resim video eklerim heralde rakamı doldurmak için :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Burcu olmayınca mesaj sayılarınız çok artmamış bugün :D

benim dün kederli bi günümdü fazla takılmadım yoksa Burcu ablamın yokluğu bana koyar ama mesaj sayımı azaltmaz >:D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

benim dün kederli bi günümdü fazla takılmadım yoksa Burcu ablamın yokluğu bana koyar ama mesaj sayımı azaltmaz >:D

forum 4 gün rolanti de olacak o zaman :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

forum 4 gün rolanti de olacak o zaman :D :D

bende yokum pazara kadar fakir yakıta düşücek :D Yunus abi Savaş abi ve Gökhan (unutulmayanlar) abi varlıklarıyla beni aratmıcaklarına eminim, adminlerimize laf yok zaten :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Büyük kızını(!) çok özleyip yine onunla sohbet edeceği kesin.. Ve tabii şehiriçi servis yolculuğunda bile bir servise sığmayacak olaylar yaşadıysa şehirlerarasında yaşayacaklarını düşünmek bile insanı yeterince meraklandırıyor. :D

neden bütün trajikomik hikayeler Burcu ablanın başına geliyor ben onu anlamıyorum :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest city_planner

ben yokum diye ohh sallamışlar.

demek ben yokken muhabbette yok.ohhdeğerimi anlayın azcık yaa.

50 mesajın hesabını yapanlar görsünde feyz alsınlar.o hesaplara gireceğinize kaçmamam için elinizden geleni yapın :P

valla bu sefer yolda bişi olmadı pek.ama Akyaka süperdi.hatta size 2 foto da koyayım muhteşem bir mimari vedoğanın bütünleştiği yerden.big boss bi yerelre taşır gerçide:)

post-0-141695282473_thumb.jpg

post-0-141695282479_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...