Jump to content

Mesaj Sayısı Kutlamaları II

S.Halilduru
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

30.11.2010 at 19:01, mefuhan :

İngilizcesi baya erotik okunuyor Gökhanım haberin ola  :2funny: :2funny:

Sen dua ette Almancasını yazmadım. O daha süper oluyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

30.11.2010 at 09:07, Metin Güneş :

Yavaş yavaş açılıcam günde 100 mesaj benim hayalim  aceleye gerek yok :)

çok ugraşında oluyor metin abi örnek ben :D ama bugun moral biraz zayıf o yüzden muhabbete bek dalamıyorum şöyle bir 3-4 gün boyunca günde 100 mesaj garantilediğim gün hedefi günde 150 mesaja koyacam yeni konular açmaya başlarım resim video eklerim heralde rakamı doldurmak için :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

01.12.2010 at 18:55, Burak :

Burcu olmayınca mesaj sayılarınız çok artmamış bugün :D

benim dün kederli bi günümdü fazla takılmadım yoksa Burcu ablamın yokluğu bana koyar ama mesaj sayımı azaltmaz >:D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

01.12.2010 at 19:35, İbrahim :

benim dün kederli bi günümdü fazla takılmadım yoksa Burcu ablamın yokluğu bana koyar ama mesaj sayımı azaltmaz >:D

forum 4 gün rolanti de olacak o zaman :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

01.12.2010 at 21:37, savashan :

forum 4 gün rolanti de olacak o zaman :D :D

bende yokum pazara kadar fakir yakıta düşücek :D Yunus abi Savaş abi ve Gökhan (unutulmayanlar) abi varlıklarıyla beni aratmıcaklarına eminim, adminlerimize laf yok zaten :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

01.12.2010 at 21:44, yunusakdeniz :

Büyük kızını(!) çok özleyip yine onunla sohbet edeceği kesin.. Ve tabii şehiriçi servis yolculuğunda bile bir servise sığmayacak olaylar yaşadıysa şehirlerarasında yaşayacaklarını düşünmek bile insanı yeterince meraklandırıyor. :D

neden bütün trajikomik hikayeler Burcu ablanın başına geliyor ben onu anlamıyorum :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest city_planner

ben yokum diye ohh sallamışlar.

demek ben yokken muhabbette yok.ohhdeğerimi anlayın azcık yaa.

50 mesajın hesabını yapanlar görsünde feyz alsınlar.o hesaplara gireceğinize kaçmamam için elinizden geleni yapın :P

valla bu sefer yolda bişi olmadı pek.ama Akyaka süperdi.hatta size 2 foto da koyayım muhteşem bir mimari vedoğanın bütünleştiği yerden.big boss bi yerelre taşır gerçide:)

post-0-141695282473_thumb.jpg

post-0-141695282479_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...