Jump to content

Mesaj Sayısı Kutlamaları II

S.Halilduru
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Sarayburnundan cupp denize. Ne çorbası? Levreklere çorba yaparız seni. :D

onlar zaten hazırda beni bekliyorlar :D bari boğaz manzarasına karşı bir yerde vurun kellemide son kez güzel birşey göreyim :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

onlar zaten hazırda beni bekliyorlar :D bari boğaz manzarasına karşı bir yerde vurun kellemide son kez güzel birşey göreyim :)

Merak etme, topkapıda manzaralı yeri var. O işler için özel oda.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yazık Abi çocuğa. Kıyma, etme eyleme. Daha Forum'u emanet edicez ona. Daha everecez. Daha Mazda aldırıcaz.

daha askere uğurlicaksınız piknikte mangal başını bırakcaksınız ohoo daha neler neler var
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sadece ateş yanana, etler konana kadar. Etler dizildikten sonra mangalbaşı benimdir :D

:D ouv :hi: tabiki size devretmekten çekinmem

bu arada ağustos 2010 da üye olmuş biri olarak Yunus Abi adına alkış istiyorum 4 ayda 2132 mesaj sayısına sahip gümbür gümbür geliyor :clap: :clap: :clap:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tiz affola :D Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp :D Öğrenme kapasitesi var . Bak Abileri büyük yazmaya başladı :D Bir de cümle başlangıçlarını düzeltirse yıldız verecem kendisine :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yok yok, İbo pek bi geliştirdi kendini. Bundan sonra daha da dikkat edicek imla kurallarına Abisi.. Di mi İbocum?

Ondan sebep affola diyorum zaten. Yoksa kılıcım ne kadar keskindir bilirsiniz :D

Tabiki, gelişim şart değişim değil :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir rakam varmı kutlama için kaç olması lazım alt üst sınır olarak

ben her 100 mesajda kutluyorum ama Kadir abi her 1000 likte kutluyor diğer boss larda muhabbete katılıyor işte :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

maşallah hacı.işin iyi yanı bizimki yaz geldiği zaman dışarı çıkaracak kadar büyür.bende anca gezdiririm. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...