Jump to content

Mesaj Sayısı Kutlamaları II

S.Halilduru
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

İbrahim bir daha buraya 6000, 7000 gibi mesajlar haricinde yazdığını görürsem 1 hafta banlarım bilgin olsun :D Çok da ciddiyim :D

Kısmetse ben bir daha sevıntavzındsevınhandırıdsevıntisevınıncı mesaja kadar yazmamayı düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet... adminleride örgütledik... İbo mesaj sayısında bizi geçemeyecek  :2funny:

sonunda 3 tane 000 lı olan mesajlarımda görüşmek üzere, arada bi tozunu alın ama ben yazamıcam artık :(
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İbo'nun sayacı 5 mesajda bir atsın sayın Adminim Hacı....:D Gözümü korku bürüdü...:D

20 yaşımda 172 boyumla terör estiriyorum sanıcak okuyanlar, bu kadar büyütmeyelim bence, macunu yedik zaten :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Biz 500 ve katlarındaki mesajları kutlayacaksın, yoksa yazmayacaksın demedik mi Tıfıl İbo...  :sopa:

Oğlum BG'ye alış gez dolaş, bilgisayarla münasebet halinde geçirme BG günlerini, pişman olursun sonra :D

Abi kutlama yapmıyorum ki muhabbet ediyoruz şurda, dışarısı -6 derece nereyi geziyim dolaşıyım havanın kirliliğide İstanbul'un gece kondu semtlerinden daha kötü, seneye zaten araba alınca bu kadar yoğun ilgilenemicem siteyle, şu günlerimin tadını çıkarayım yahu :(
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest metin_4154

Bulgaristan -6 derece ve sen pc başında vakit geçiriyosun İbo senin yaşında ve imkanlarında olmak vardı şimdi. Türklerin tanıtımını iyi yapamıyosun sen orda çabuk geri gel :2funny:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bulgaristan -6 derece ve sen pc başında vakit geçiriyosun İbo senin yaşında ve imkanlarında olmak vardı şimdi. Türklerin tanıtımını iyi yapamıyosun sen orda çabuk geri gel :2funny:

Benim amacım tanıtım yapmak olsaydı bilgisayarı gözüm görmezdi :2funny: amaç eğitim olunca tanıtıma ayırdığım zamanı azaltıyorum :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Araba alınca tanımayacaksın ha? Ulan sen BMW alır, sitedeki mesajlarınıda silersin. Bunu duyduğumuz iyi oldu, verin zopayı bu köftehora :D

Uğramıcam demedim lafları çarpıtmayalım, zaten yedik macunu sopa eksik kalmasın :D

öhöm gelelim diğer kısma: ingilizce eğitim olucağı için nerdeyse tam gün okulda ve ders çalışmakla geçicek şu anki kadar sık giremeyebilirim yani akşamdan akşama gibi, ayrıca daha alınan bir bemewe yok öneriydi o, bu kadar mesajım var neden sileyim gençlere örnek olmaya çalışıyorum, var mı forumda benim yaşlarıma yakın benzer performansa sahip olan ???

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...