Jump to content

Mesaj Sayısı Kutlamaları II

S.Halilduru
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

18 Nisan'da 3 bin olan mesaj sayısı ne zaman 5 bin oluvermiş...

Daha nice 5 binlere diyerek şahsım adına kendi kendimi kutluyorum.

:)

Hey maşallah...Ne iş abi var bu işte bir gariplik. Otomobillerin km sayaçları geri alınıp düşürürler. Sende mesaj sayacını ilerimi aldırıyorsun. :)

Şaka bir yana zaman su gibi akıp geçiyor vallahi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

oo haydi hayırlısı darısı başımıza :D benim açtığım konuda bu rakamı elde etmen beni çok sevindirdi abi :D  benim 5000e biraz daha var galiba :D

Kenarda yeşil renk çıkmasaydı fark etmeyecektim, demek ki, 5 binden sonra ortaya karışık yeşillik atıyorlar...

:D

Hey maşallah...Ne iş abi var bu işte bir gariplik. Otomobillerin km sayaçları geri alınıp düşürürler. Sende mesaj sayacını ilerimi aldırıyorsun. :)

Şaka bir yana zaman su gibi akıp geçiyor vallahi.

Daha kıdemli olmak için mesaj sayısında oynama yaptırdım, yoksa bu sayı mümkün mü?

:tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kenarda yeşil renk çıkmasaydı fark etmeyecektim, demek ki, 5 binden sonra ortaya karışık yeşillik atıyorlar...

Daha kıdemli olmak için mesaj sayısında oynama yaptırdım, yoksa bu sayı mümkün mü?

:tey:

benim renk te fena değil ama.. mavilim mavişelim hesabı :D gönül isterdi biz de yeşillenelim :D  1000 mesaj olunca bir promosyon falan yok mu ?  sadık, tanınır, çalışkan  vs. :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

benim renk te fena değil ama.. mavilim mavişelim hesabı :D gönül isterdi biz de yeşillenelim :D  1000 mesaj olunca bir promosyon falan yok mu ?  sadık, tanınır, çalışkan  vs. :D

Ege sende az uyanık değilsin. Mesaj sayısı kutlama konusuna, ha bire yazıp duruyorsun ki. Mesaj sayın yükselsin.  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ege sende az uyanık değilsin. Mesaj sayısı kutlama konusuna, ha bire yazıp duruyorsun ki. Mesaj sayın yükselsin.  :D

arabayı kumda bol patinaj çekerek kaldırma hesabı :D yok  ben konu şenlensin diye öyle dedim :D şöyle 1K mesajı geçen üyelere AZİMLİ veyahut ÇALIŞKAN damgası fena gitmezdi bence :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arabayı kumda bol patinaj çekerek kaldırma hesabı :D yok  ben konu şenlensin diye öyle dedim :D şöyle 1K mesajı geçen üyelere AZİMLİ veyahut ÇALIŞKAN damgası fena gitmezdi bence :D

Azimli falan deme, nazii (niyazi) nin imzası aklıma geliyor hep...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu mesajla 3 Bini buldum bende :). Ne çabuk geçiyor zaman yahu. Daha dün foruma yabancı, kişilerin isimlerini, kullanıcı adlarını hatırlamakta zorlanırken, şimdileri beynime kazındı resmen.

Forumdan öte artık, ayrı bir aile oldunuz benim için. Şimdi tek tek isim saymak istemiyorum. Lakin iyi ki sizleri tanımışım abilerim, kardeşlerim, dostlarım, arkadaşlarım. Sevgiler, saygılar herkese. :tey:

Biner biner devam ediyoruz.  :D

post-6837-141695295417_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...

Yedi bin mesajı da devirmişim, ya zaman çok hızlı akıp gidiyor ya da ben çok fazla forumdayım...

Ya da; bazılarının dediği gibi her konuya yorum yapıyorum (burnumu sokuyorum)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yedi bin mesajı da devirmişim, ya zaman çok hızlı akıp gidiyor ya da ben çok fazla forumdayım...

Ya da; bazılarının dediği gibi her konuya yorum yapıyorum (burnumu sokuyorum)

Tebrik edelim o zaman bir sakıncası yoksa ne zamandır yazıyorsunuz

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tebrik edelim o zaman bir sakıncası yoksa ne zamandır yazıyorsunuz

23 aydır... Fakat 2 aylık geçici bi ayrılık olmuştu, tayin ve taşınma yüzünden...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

23 aydır... Fakat 2 aylık geçici bi ayrılık olmuştu, tayin ve taşınma yüzünden...

23 ay icin müthiş bi rakam forumda bir örneği daha olduğunu sanmıyorum.Gercekten söylenenler doğruymus  Veli abi sen herşeye burnunu uzatiyorsun galiba. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

23 ay icin müthiş bi rakam forumda bir örneği daha olduğunu sanmıyorum.Gercekten söylenenler doğruymus  Veli abi sen herşeye burnunu uzatiyorsun galiba. :D

Her şeye uzatmıyorum, bildiğim şeylere burnumu uzatıyorum... Bir bakıma çok şey biliyorum anlamına geliyor ama bilmediğim de o kadar çok şey var.

Senin amörtisörler hakkında bilgim yok mesela, yeni skyactive teknolojisine uzağım vs. vs.

Burnumu uzatırken birilerine yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana, tam tersi olduğunu düşünmüyorum, bilmediğim konuda ahkam kesmiyorum...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...