Jump to content

Mesaj Sayısı Kutlamaları II

S.Halilduru
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Yok canım genç nesli küstürmeyelim daha fazla. :)

Ama nedenkiii, ben sizlere layık bir üye, çiçeği ağzında tazecik ham yeşeren bir meyve olarak en iyi ve doğru bilgilerimi paylaşmaya çalışıyorum :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kemal Sunal'dan  beter söyledin deyimleri :D Bu atılma sebebi değil mi sayın adminler :D

Ben hakimim masum bey :D Benim kimsenin koltuğunda gözüm yok sitenin sembolik anahtarı falan olsa hedefim o dicem ama tek bir hedefim var o da kıdemli üye olmak :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben hakimim masum bey :D Benim kimsenin koltuğunda gözüm yok sitenin sembolik anahtarı falan olsa hedefim o dicem ama tek bir hedefim var o da kıdemli üye olmak :)

Kıdemli olmuşsun :D

Şimdi bu mesajdan yola çıkarak diyorum ki Macunu hak etmenin yanında onu istemek de önemlidir. Bu mesajda bir macun talebi yok mu sizce ? :D Uyumsuzum Bülent'im kararın nedir ? :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Kıdemli olmuşsun :D

Şimdi bu mesajdan yola çıkarak diyorum ki Macunu hak etmenin yanında onu istemek de önemlidir. Bu mesajda bir macun talebi yok mu sizce ? :D Uyumsuzum Bülent'im kararın nedir ? :D

basın macunu :D  İboya yakışır hatta yapışır kalır
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

basın macunu :D  İboya yakışır hatta yapışır kalır

yenecek macun tüpünde durmaz :D bilinçli olarak yazmıştım ama artık yeterince macun kotamı doldurdum :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yenecek macun tüpünde durmaz :D bilinçli olarak yazmıştım ama artık yeterince macun kotamı doldurdum :D

Bu verilere göre diplomanı alana kadar macunlu olacaksın gibi. Ama tam kararı Kurtlar Konseyi verecek. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu verilere göre diplomanı alana kadar macunlu olacaksın gibi. Ama tam kararı Kurtlar Konseyi verecek. :D

Macundan zeval gelmez başıma ama konsey ne dicek bakalım :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İbo sana yasak getiriyorum, mesajlarını her 500de bir kutlayacaksın, evinin erkeği olacaksın, anneni üzmeyeceksin :D

Tamam 5900 olunca kutlarım bi daha, bulgaristanda oldugumdan annemle ilgilenmek pek zor olmuyor hatta ailemle konuşurken sadece onlarla ilgileniyorum yani istesem daha onlarla konuşurken, yemek yerken falan yazabilirdim :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sikstavzındsikshandırıdsikstisiksinci mesajım hayırlı olsun.

İbo gibi ota ve rot'a yazılmamış, her biri birbiniden nadide mesajlardan oluşmuştur. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yahu bir şey hakkında fikrin olmasın.

Tahmini fikirlerini yazıp insanları yanlış yönlendirme bak.

Tamam Gökhan Abi de tahmin ettiklerimin büyük bir çoğunluğu çıkıyor hem söylüyorumda benim bildiğim diye uyarıyorum,

Sikstavzındsikshandırıdsikstisiksinci mesajım hayırlı olsun.

İbo gibi ota ve rot'a yazılmamış, her biri birbiniden nadide mesajlardan oluşmuştur. :D

Zamanla benimde mesajlarımın nadide bilgiler içereceğine inanıyorum, başarılarınızın devamı dilerim sayın Gökhan Abim :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...