Jump to content

Mesaj Sayısı Kutlamaları II

S.Halilduru
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• 4 ay sonra ...

Daha nice Bin'in katlarına inşallah, hep birlikte. Bir çoğunuzun yanında çerez gibi gerçi ama...:)

Bu mesajla 3 Bini buldum bende :). Ne çabuk geçiyor zaman yahu. Daha dün foruma yabancı, kişilerin isimlerini, kullanıcı adlarını hatırlamakta zorlanırken, şimdileri beynime kazındı resmen.

Forumdan öte artık, ayrı bir aile oldunuz benim için. Şimdi tek tek isim saymak istemiyorum. Lakin iyi ki sizleri tanımışım abilerim, kardeşlerim, dostlarım, arkadaşlarım. Sevgiler, saygılar herkese. :tey:

post-6837-141695293388_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu mesajla 3 Bini buldum bende :). Ne çabuk geçiyor zaman yahu. Daha dün foruma yabancı, kişilerin isimlerini, kullanıcı adlarını hatırlamakta zorlanırken, şimdileri beynime kazındı resmen.

Forumdan öte artık, ayrı bir aile oldunuz benim için. Şimdi tek tek isim saymak istemiyorum. Lakin iyi ki sizleri tanımışım abilerim, kardeşlerim, dostlarım, arkadaşlarım. Sevgiler, saygılar herkese. :tey:

Yine hayırlı olsun diyip mesaj sayısını arttırmaya devam :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bilmukabele İlhan. Hayırlı uğurlu olsun mesajın.

Teşekkürler Gökhan ağabeycim. :)

Yine hayırlı olsun diyip mesaj sayısını arttırmaya devam :D :D

Teşekkürler Savaş, evet güzel taktik :)

Bizde seni tanımaktan mutluyuz abi. Hayırlı olsun. :D

Eyvallah kardeşim, inşallah bir gün yüz yüze de tanışırız. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • 3 ay sonra ...

18 Nisan'da 3 bin olan mesaj sayısı ne zaman 5 bin oluvermiş...

Daha nice 5 binlere diyerek şahsım adına kendi kendimi kutluyorum.

:)

oo haydi hayırlısı darısı başımıza :D benim açtığım konuda bu rakamı elde etmen beni çok sevindirdi abi :D  benim 5000e biraz daha var galiba :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...