Jump to content

Mesaj Sayısı Kutlamaları II

S.Halilduru
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Sen şu okuluna gitte seyrekleş biraz. Bu ne be! Dörtbin küsur. :sopa:

abi kusura bakma ama kablosuzda 28 kabloluda 70mb netim olucağı için daha mazdaclubtr nin m sini koyduğumda site açılıcak nihaha >:D amacım mazdanın tüm modelleri konusunda bilgi sahibi ve sosyal konuda aktfi bilgiye sahip olmak nihaha >:D >:D

forumun anahtarını sıter bu gidişle bu :D

öyle bir anahtar varsa hemen çilingir süleyman abiye kopyalatalım siz gelmeden tükkanı açarım ben :tey:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bulalım sana bir sofya da kurutlalım senden. Ota moka yazma kardeşim.

Gökhan,zaten İbrahim sözlü değilmiydi? yıldırım nikah yapalım gitsin... :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bulalım sana bir sofya da kurutlalım senden. Ota moka yazma kardeşim.

abi daha az evvel mazda 6 sorunu ile ilgili çözüm arıyordum ben yardımcı olmaya çalışıyorum burda tamamen ulvi bi görev için >:D

Kaçyıllık mod.Gökhan 5900 1 yıllık ibo 4400... İbo Gökhanın tezi doğru galiba :D Senin dersin mersin yokmu kardeşim :geyik: yapmayamı gittin oraya :D :D

mesut abi teesüf ederim yani ben 2 yıllık üyeyim :D:tey:

yada evereceksin Gökhan.... :D

Evlenemez o şimdi 5 sene. Gene başımıza kalır. :(

evlilik yok malesef bende çok istiyorum ama daha iş askerlik var :( gene başınıza kaldım >:D

Gökhan,zaten İbrahim sözlü değilmiydi? yıldırım nikah yapalım gitsin... :D :D

kızın babası kızı verse 1 dk durmam da olmuyo be abi :'( aradaki mesafe çok zor oluyor her ne kadar birbirimize arkadaşız zamanla tanıcaz birbirimizi desekte cık olmuyor adı arkadaşlık olan ama altında derin duygular yatan bir ilişki bizimki ve yüzükde var bağı siz kurun :(
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi daha az evvel mazda 6 sorunu ile ilgili çözüm arıyordum ben yardımcı olmaya çalışıyorum burda tamamen ulvi bi görev için >:Dmesut abi teesüf ederim yani ben 2 yıllık üyeyim :D :tey:evlilik yok malesef bende çok istiyorum ama daha iş askerlik var :( gene başınıza kaldım >:Dkızın babası kızı verse 1 dk durmam da olmuyo be abi :'( aradaki mesafe çok zor oluyor her ne kadar birbirimize arkadaşız zamanla tanıcaz birbirimizi desekte cık olmuyor adı arkadaşlık olan ama altında derin duygular yatan bir ilişki bizimki ve yüzükde var bağı siz kurun :(

Allah tan 2 yıllık üyesin İbrahim,ordinaryus moderatörlük hakkın.... :D  :nazar:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yazsın yazsın, yaşı çok genç. Buraları ona bırakacağız netekim.

Allah tan 2 yıllık üyesin İbrahim,ordinaryus moderatörlük hakkın.... :D  :nazar:

teşekkürler teşekkürler sizlere layık bir üye olmaya çalışacağım varlığım Türk varlığına ve mazdaclubtr üyelerine armağan olsun ne mutlu Türküm diye :):nazar:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sana imlâ kurallarını öğreteceğim. Her hatalı mesajda kontür geri atacak. Ona göre.

tamam abi ben razıyım yeterki telaffuz ve imlaları düzgün kullanayım :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...