Jump to content

Mazda RX-8 İcin İpod yada AUX Çıkışı

oztmus
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• 2 yıl sonra ...

Yurtdışından küçük bir parca getirip sorunu halledebiliyorsunuz.Hem aux hemde usb bağlayıp usb yi direksiyon üzerindeki tuşlardanda kontrol edebiliyorsunuz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim 2006 RX-8'de mp3 desteğinin olmamasına üzülmüştüm ilk başta; ancak sonradan aracın spor gidişini keşfettikçe müzik zevki 2.planda kalmaya başladı. 6 CD var içinde onları bile pek açmıyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim 2006 RX-8'de mp3 desteğinin olmamasına üzülmüştüm ilk başta; ancak sonradan aracın spor gidişini keşfettikçe müzik zevki 2.planda kalmaya başladı. 6 CD var içinde onları bile pek açmıyorum.

Hocam gövdeye 7'inc android tabled monte ettim.Aracın teyp ile bağlantılı vites kolu yanındaki orjinal tuşlarınada açma kapamayı ekledim.Mükemmel estetik bir görüntü oldu.Navigasyon , internet(Facebook youtube vs) , online radyo , 1080p klip , mp3,film vsvsvsvs.Mükemmel birşey oldu.500-600 tl civarı bir maliyeti oluyor.Montajını kendim yaptım.görmek isterseniz resim ve video ekleyebilirim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...

Hocam gövdeye 7'inc android tabled monte ettim.Aracın teyp ile bağlantılı vites kolu yanındaki orjinal tuşlarınada açma kapamayı ekledim.Mükemmel estetik bir görüntü oldu.Navigasyon , internet(Facebook youtube vs) , online radyo , 1080p klip , mp3,film vsvsvsvs.Mükemmel birşey oldu.500-600 tl civarı bir maliyeti oluyor.Montajını kendim yaptım.görmek isterseniz resim ve video ekleyebilirim.

Resimlerini paylaşırsan seviniriz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 ay sonra ...

ipod için oem kitlerden almayı düşünüyorum okan kardeşimden bu kitden kullanan varmı aramızda tavsiye edilirmi özellikleri nedir yardımlarınızı bekliyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 11 ay sonra ...

oem kıt kullanıyorum oldukça başarılı direksiyondan kumanda ediliyor şarkı ismi ekranda görülmüyor sırası ve süresi görünüyor ses kalitesi çok iyi muzik sistemi değişmiş kadar ses fark etti ana ünite arkasından aux girişi kullanılarak bağlanıyor sanırım aux yerine ipod cıkıyor ekranda montaj dahil 425 tl maliyeti bence değer .

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

. Resim ararsan sevinirim dostum
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...