Jump to content

Mazda3’e Dizel Dopingi

okkko
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 43
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

4

• SWeeT6six6

6

• Gökhan

9

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

İlk etapta sadece sedan gelecek. Hb daha sonra gelir belki. Mevcut dizellerde öyle olmuştu en azından.

bunun üstüne dicektim ki takacakları bir motor bir şanzıman niye sedan hb ayrımı yapıyorlar sonra dedim oğlum ibo 323 mü bu beğin vart zırt bi sürü parça var kolay değil :) aslında böyle yapmaları bir nevi piyasa yoklaması olarak düşünülsede aslında eşit sayıda hb ile sedan getirilip hangisi tercih edilip satılıyor diye satış rakamlarına bakılması mantıklı geliyor ve araç alanlarada küçük bi anket neden hb neden sedan gibi...
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Üretim kaynaklı bir durum olduğunu zannetmiyorum. Galiba sedanın hb ye göre daha satılacağını öngörüyorlar. Ya da belki sedan rakibi daha fazla olduğu için böyle birşey yapıyor da olabilirler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Üretim kaynaklı bir durum olduğunu zannetmiyorum. Galiba sedanın hb ye göre daha satılacağını öngörüyorlar. Ya da belki sedan rakibi daha fazla olduğu için böyle birşey yapıyor da olabilirler.

satış politikası ancak bunu Okan abi bilir o da anlatılmaz yaşanılarak öğrenilir der cevabı aldığımızla kalırız :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...