Jump to content

Fırçasız yıkama şampuanı

godless commie
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Mazdacılar, Romalılar, yurttaşlarım...

(Pasta cila yaptırdım, iki gün arabasız kaldım, bir de azar işittim, "ne biçim yıkamışsın, çizik içinde" diye..)

Hani şu alengirli oto kuaförlerinde aracın üzerine köpük püskürterek yıkama işi var ya..

İşte o köpüğü (köpük şampuanını) İstanbul'da nereden alırım?

İnternetlerde aradım, İzmir'de bir şirket var. Ancak ben gidip kendim konuşmak, gerekli malzemeleri ve tavsiyeleri almak istiyorum.

Bu konuda deneyimi olan var mıdır?

Bir de, bu köpük, aslen ilaçlama işinde kullanılan pompalı püskürtücüler ile uygulanabilir mi?

Aman uzak dur diyeceğiniz ürünler var mıdır?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi pazar günü kahvaltıya gelirsen sana 30 dakika brif veririm hemde bagajda taşıdığım sonax araç yıkama ürünlerini yakinen tanıtırım istersen hemen senin araçta uygulama yaparız..Ama sonradan ben bu arabada kendimi görüyorum aynaya gerek kalmıyor demek yok :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O ürünler fazla kimyasal değil mi ? Bir ara konuşmuştuk, kimse tavsiye etmiyordu.

Ben de böyle hatırlıyorum, boyaya zarar verdiği söyleniyordu köpüğün ...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

Bu ürünü toptan alalım benimde ihtiyacım var :)

Metin, hani Beşköprü tarafında oturduğunuz zamanlar gittiğimiz bir yıkamacı vardı. O adamlar toptancılık yapıyoruz, ana bayisiyiz falan demişlerdi yıkama yaptıkları ürünler için. Onlarla görüşsene, kaçı kaçtan kaç kuruşa verecekler şampuanları.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest metin_4154

Orası iflas etti :2funny:

Metin, hani Beşköprü tarafında oturduğunuz zamanlar gittiğimiz bir yıkamacı vardı. O adamlar toptancılık yapıyoruz, ana bayisiyiz falan demişlerdi yıkama yaptıkları ürünler için. Onlarla görüşsene, kaçı kaçtan kaç kuruşa verecekler şampuanları.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bir arkadaşımda vardı bahsettiğiniz köpükten ve çok memnun.. geçengün yıkarken gördümçok kullanışlı bir üründü ve bauhaustan aldım demişti. bende tesadüf eseri az önce bauhausun katolagu gelmiş eve incelerken gördüm. förch fırçasız yılkama 10 lt 1/20 oranında su ile inceltilir yazıyor. fiyatı 89,90

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

http://www.otoyikamakuaforurunleri.com/urun-detay/turbopax-fircasiz-oto-sampuani-5-kg-sivi/62.html

O kadar para vermem. Cimriyim ben. Bak, burada 25 papel. (Yukarıdaki linki işaret eder)

Ama, ben kargo yerine gidip kendim almak, diğer ürünleri de görmek, hatta tavsiye almak istiyorum. O yüzden İstanbul içinde bir satıcı arıyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yahu çizmeden nasıl yıkanır bu araba o zaman?

Bulabildiğimiz en temiz yol şöyle,

1. Önce hortumla, basınçlı makineyle değil, su tutuluyor, jantlar-marşbiyeller kirli bir süngerle temizleniyor.

2. Bir kova suya kaliteli bir şampuan ekleniyor, temiz ve yumuşak bir süngerle her tarafı köpürtülüp, siliniyor.

3. Yine hortumla durulanıyor.

4. Sümerbank'ta satıldığını öğrendiğim bezlerle siliniyor, bunların rengi mavi ama ne bezi olduğu konusunu öğrenemedim bizim yıkamacıdan...

5. Son olarak ayna vs. girintili yerlere basınçlı hava tutularak kurutuluyor.

Bir kere bile kendim uygulamış değilim, burada bulabildiğimiz en iyi yıkamacı böyle yıkıyor, fırça yok, köpük yok, rottest yok. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...