Jump to content

Fırçasız yıkama şampuanı

godless commie
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Yahu çizmeden nasıl yıkanır bu araba o zaman?

Merhabalar,

Bende aracı aldığımda benzinliklerde veya oto kuaförlerde kullanılan  köpüklü malzemelerin boya korumalarını yok ettiğini öğrendim..Galerinin tavsiyesi, arkadaşların dediği gibi sünger le yıkama ..ama gel de uygula şimdi ..benzin almıssın aracın kirli mi kirli .. 2 metre ötede bekliyor boya koruma yokedici .. sigara da yavaş yavaş  öldürüyor  aslında .. tozsuz, çamursuz bir dünya dileği ile ..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet onu duydum, eskidikçe iyi siliyormuş...

Evet eskidikçe zımpara özelliği ortaya çıkıyor çok kolay kurulandığından bütün yıkamacılar onu kullanır ama arabayı resmen zımparalar.Araba sadece şampuan (sonax veya meguiars) ve OTO YIKAMA SÜNGERİ ile yıkanır ve mikrofiber bez ile kurulanır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 ay sonra ...

Fırçasız yıkama sorunu çözülmüştür arkadaşlar!

Vizlo diye bir şirket var. Bakınız: google.

Telefon ediyorsunuz, çok medeni ve dürüst insanlar ile konuşuyorsunuz.

Size bir araç gönderiyorlar. Gayet güzel bir demo yapılıyor.

Uygun ürün ne ise satın alıyosunuz.

(Bu arada basınçlı yıkama makinesi şart - ben Karaköy Perşembepazarı esnafından 130 Bar'lık bir makine aldım, canavar gibi)

Artık benim velet pırıl pırıl. Bakınca kendimi görüyorum. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

benim aracında böyle bir şeye ihtiyacı var, zira burada aracın üzerine toz halinde demir tozu,asit buharı vs gibi şeyler birikmekte ve zamanla tortulanıp araç üzerinde zımpara gibi tırtıklı bir yüzey oluşturmakta,sürekli aracı killeyip cila atamayacağıma göre hemen üzerine sıkıp tüm pisliği çabucak atabileceğim bir sisteme ihtiyaç duymaktayım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...