Jump to content

Yağ Lambası (2003)

Guest metin_4154
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest metin_4154

Arkadaş bu arabanın parçası opel yada fiat gibi değilki bakkal bile satsın enjektörlerin birinde problem olduğunu söylediler Taber Usta ile görüştüm şimdi enjektör kaynaklı değildir diyor oda ama bakalım ne çıkacak :-[ Abi dinleme konusuna gelince bir kere dinledim bu yaşıma kadar bir dahamı  :kafa: :kafa:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 106
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

30

• mazdamx-5

4

• Gökhan

2

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Guest metin_4154

Abinde ancak beni dinleyince iflah oluyor emin ol. Ördeği bana imrenerek aldı mesela, şimdi yere göğe sığdıramıyor  :tey:

Hallolur bence. Olmadı tabere bir getirirsiniz.

Cumartesi saat 12.30 civarı ordayız bekleriz herkesleri

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

100 bin km. de Mazda6 enjektörü BO-ZUL-MAZ!!!

Elli kere söyledim sana, bir kere daha söylüyorum.

Adem veya Taber usta "enjektör bozulmuş" demediği sürece hiç kimsenin "bozulmuş" demesine inanma. Bana "iç aks kafaları değişecek, o değişecek, bu değişecek" diyip 1200 liraya yakın fiyat çıkarttılar 2004 senesinde. Çıka çıka 2 tane gevşemiş somun çıktı bütün problem. O somunları da 1200 lira fiyat çekenlerin kendileri gevşek bırakmış traversi söküp takarken. Bilinçli yaptıklarını sanmıyorum ama bu işlerde "kör tuttuğunu topal yakaladığını bafiler" kuralı işler olmuş iyice. :sopa:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest metin_4154

Dün yapılan kontroller neticesinde arızanın enjektör değil kablo tesisatından kaynaklandığı belirlendi yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkürler

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...