Jump to content

Basında Mazda

Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

mazdanın daha ne gorundugu bır kısımı ızledım.dızıyı kv nedenıyle takıp etmıyorum sadece reklam aralarında bakıyorum.orda gordum.erdogan mıdır nedır onun yanında bı kız vardı.kız arabadan ınıp yolun karsısına gecıyordu.orda mazda oldugu cok net bellı oluyordu.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest élégancé

İlerki bölümlerde MX-5 ve Mazda3 de kullanılacak ;)

Kurtlar vadisinin aralarında bekledim bekledim ama bir türlü göremedim.özellikle mx-5'i sabırsızlıkla bekliyorum :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

CangÇingÇong markası bile Mazda'dan fazla satmış, sadece 1 bayinin satması gereken rakamı tüm Türkiye anca satabilmiş, resmen rezalet. Bu rakamları gördükten sonra sayın genel müdür ne yapacak acaba merak ediyorum şahsen.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Chery 265  , gerçekten üzücü ama Mermerler seviniyordur tabii bu duruma.

Peugeot ve Honda'nın rakamları da düşük geldi bana.. Zibil gibi arabaları var oysaki.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İnceleme yazısınıda detaylıca okudum, bana incelemeden çok yeni jettayı övme yazısı gibi geldi. Mazda 3'ü son sıraya koymuş ama fiyat performansa hiç değinmemiş ben full impressivi 40000 liraya alırken, kabak jetta 41000 den başlıyor ve impressivdeki donanıma kavuştuğunda fiyat 50000 liraya ulaşıyor. Ben 10000 lira fazla verdikten sonra gider jetta alırmıyım acaba :D ayrıca arka koltuklardaki oturma hacmi ve bagaj hacmi ile ilgili olumsuz yorumlarıda bizzat yalanlayabilirim. Düşünün oto koltuğu ve bebek arabası kullanan bir aile olarak hem arka koltuk diz mesafesinden hemde bagaj hacminden gayet memnunuz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

45000 liralık jettanın üst donanımlı modelinde hız sabitleyici, metalik renk, sunroof, katlanabilir aynalar vs.. yok. Bu modele yazdığım özellikleride eklediğiniz zaman araç teslim fiyatı 51000 lira oluyor :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...