Jump to content

Basında Mazda

Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Umuyorum Mazda versiyonu %100 Mazda yani Japon olsun. Yine de üzülmedim değil, doğrusu. MX-5, İngilizlerden sonra bu kasa tipi araca olan ilgiyi tekrar su yüzüne çıkarmayı başarmış, Dünya'da kendi sınıfında en çok satmış ve en çok sevilmiş, en'lerin otomobilidir. Mazda'nın ikonik marka temsilcilerinden birisidir. Örneğin Mazda markasının İngiltere'de AB'nin diğer ülkelerinden daha başarılı olmasının, daha kaliteli algılanmasının sebebidir. Böyle niş modellerin üretiminin güçlüğünü ve verimsizliğini tabi ki anlıyorum. Toyota gibi bir dev bile bu tür aracını Subaru ile ortak üretti. Yine de ben MX-5'in geçmişine bakarak şahsına münhasır, yani özgün ve kıyaslanamaz kalmasını tercih ederdim. Bakın her Toyota GT-86 testinde illaki bir Subaru BRZ de var. Yeni jenerasyonun her testinde de bir Alfa Romeo varyantı olacakdır ve hangisi daha iyi tartışması yaşanacakdır. Bu Mazda'nın özgünlüğüne zarar verir. Ayrıca Alfa tutku dolu sportif dizaynları ve üretimleri ile olduğu kadar, teknik sorunları ile de meşhur bir markadır. Mazda gibi sorunsuzluğu önde tutan ve bu konuda sayılı firmalardan biri olan bir üretici ile bu imaj ne kadar örtüşür? Mesela Nissan ile ortak alt yapıda geliştirilse daha iyi olurdu...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Nissan diyince artık  Renoyu görüyorum :)

Yalnız  Alfa Romeo uyanık çıktı, tasarımlarına sorunsuzluk eklemeyi hedeflemiş olacaklar ki bu şekilde sağlam bir model Alfa markasına olan çekiciliği artıarabilir her ne kadar tek başına bir roadster satışları patlatıp markayı toparlamasada...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paranızı boşa harcamayın  :) Gider CX-5 i , Duster'ın altında bir yerlere konumlandırırlar Fiyat Kalite Endeksilerinde sizinde boşyere sinir katsayınız yükselir...

CX-9'u Duster'ın 1. göründüğü SUV kategorisinde sondan birinci tutuyorlardı 121.000 TL lik fiyatıyla... 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Adam arabalara hiç bakmıyor ki, halkın nabzına bakıyor hangisi az yakıyor dolayısıyla millet neye yöneliyor gidiyor onu öne çıkarıyor , sonra haklı çıkmış gibi görünüyor :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

VW'nin resmi gazetesi olduğunu düşündüğüm Otohaber dergisinin bu ayki sayısında, Tiguan, CX-5 ve İX35 karşılaştırması vardı. Sizce kim öne geçti dersiniz?

Ayrıca yeni MX-5 GT Konsepttende bahsediyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

VW'nin resmi gazetesi olduğunu düşündüğüm Otohaber dergisinin bu ayki sayısında, Tiguan, CX-5 ve İX35 karşılaştırması vardı. Sizce kim öne geçti dersiniz?

Ayrıca yeni MX-5 GT Konsepttende bahsediyor.

http://www.ajanspress.com.tr/Viewer/Press/NewsViewer.aspx?r=MQ%3d%3d&id=MTg3NzkwOTM%3d&s=NDU1Mw%3d%3d&b=NDcxNTg0&t=MTQ1MTIz&all=MTg3NzkwOTM%3d&z=76261813516725

Buyrun...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...

Beyler biraz önce NTV'de Saffet'in Garajı programında CX-5'i inceledi. Ben sonuna yetiştim. Bizim skyactivi gayet güzel anlattı. Oldukça da övdü.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...