Jump to content

Basında Mazda

Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Aynı haber milliyet.com.tr de de var.olayı çarpıtmayalım hemen lütfen

Şahsen ben olaya yorum yapmadım, internet basınının genel tavrına yorum yaptım...

;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Müslümanlıkla ilgili olan yorumla alakalı konuştum

Daha açık yazsaydın da; ona göre cevaplasaydım...

Verilen siteyi takip ediyorsan ne dediğimi anlayabilirsin... En basit Örneği veriyorum; Messi'nin yanında bir futbolcuyla ikili mücadele fotoğrafı ve manşet "İspanya'da şok" Okuyucu ilk olarak ne anlar bu manşetten; "messi ile ilgili bir haber" diye algılamaz mı? Fakat haberi tıkladığında yanındaki bir çok insanın tanımadığı futbolcu ile ilgili bir haber... Etik diyorsan, daha bir şey yazmam...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben hayatımda o siteye girmedim bilmem ama o dediğin olay tüm sitelerde olan olaylar

Bende örneğini verdiğim şekilde haber yapan tüm siteleri ve özellikle kendisini muhafazakar islamcı diye lanse eden siteleri eleştirdim... Ya olduğun gibi ya da göründüğün gibi meselesi yani...

Saygılar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

fdt3xt.png

Hürriyet.com'un haberinin fotoğrafında makyajlı mazda3 taksi :D

Keşke üzücü bir haber eşliğinde görmeseydik. 2 yıl önce İzmit Mazda Haldız yetkili servisinde görmüştüm, ticari taksi Mazda 3.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

fdt3xt.png

Hürriyet.com'un haberinin fotoğrafında makyajlı mazda3 taksi :D

Bir araba düşünün tüm renkleri bile sedefli, metalik ve sen gel o araca sarı kaplama yap taksiye koy..
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Videoyu daha önce izlemiştim yaklaşık 9lt yakıyor diyordu videoda yanlış hatırlamıyorsam. Yahu biz 2011 maZda6 ile 9.4 yakıyorduk zaten.

Video hatalarla dolu zaten.

Yeni 6da yepyeni bir şanzıman var mesela.

Bir de atmosferik motoru bir eksik olarak anlatmıyorlar mı..çift kavrama olmayan şanzımanı küçümsemiyorlar mı.

Eren tekin kusra bakmasın ama atmosferik motoru bir eksiklik olarak göstermek, çift kavramalı şanzımanı kullanmamayı eksiklik olarak görmek otomobilden anlayan.birinin düşünceleri değil. Bu sistemlerin arızalarını ve mazdanın neden.sağlamlık konusunda bir numara olduğunu bir araştırmalı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Eren tekinin yanlı olması zaten videoda yorumları kapatmasından belli oluyor.mazda 6 nın yakıt ekonomisinden dolayı motoru biraz fazla nazlı testte kötü anlar yaşadım.erene verin vw övüp dursun sabahtan akşama kadar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

cok afedersiniz de su EL 8785 o..pu oldu.. anasini aglattilar aletin. bunu ikinci el falan satarlarsa 30bin tl veririm o derece. baska kirmizi test araci olmadigi icin uzerinden gecmeyen kalmadi :)

aslinda daha fantastik kelimeler kullanmak isterdim ama forumun ve forum sahibinin dogasina ters :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

http://www.ensonhaber.com/mazda-42-bin-aracini-toplatiyor-2014-04-05.html

İçerik:

Japon otomobil üreticisi Mazda, örümceklerin araçların havalandırma hortumuna ağ örerek yakıt deposunda çatlamalara neden olması sorununa çözüm bulamayınca 42 bin aracını geri çağırmak zorunda kaldı.

Mazda'nın geri çağırdığı araçlar 2,5 litrelik motor donanımına sahip, 2010-2012 model Mazda 6'ları kapsıyor.

YUVA YAPAN ÖRÜMCEKLER YANGIN ÇIKARTIYOR

Hortumlarda kullanılan hidrokarbon maddesinin çektiği sarı keseli örümcek türünün ördüğü ağlar, yakıt deposu üzerinde basınç oluşturarak yakıt sızıntısı ve yangın riski oluşturuyor. Ancak şirketten yapılan açıklamada, sorun nedeniyle henüz şirket yetkililerine ulaşmış bir yaralanma veya yangın bildirimi bulunmadığı belirtildi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İçerik:

Japon otomobil üreticisi Mazda, örümceklerin araçların havalandırma hortumuna ağ örerek yakıt deposunda çatlamalara neden olması sorununa çözüm bulamayınca 42 bin aracını geri çağırmak zorunda kaldı.

Mazda'nın geri çağırdığı araçlar 2,5 litrelik motor donanımına sahip, 2010-2012 model Mazda 6'ları kapsıyor.

Hortumlarda kullanılan hidrokarbon maddesinin çektiği sarı keseli örümcek türünün ördüğü ağlar, yakıt deposu üzerinde basınç oluşturarak yakıt sızıntısı ve yangın riski oluşturuyor. Ancak şirketten yapılan açıklamada, sorun nedeniyle henüz şirket yetkililerine ulaşmış bir yaralanma veya yangın bildirimi bulunmadığı belirtildi.

ilginç

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İçerik:

bu haber sitesi baya bir geriden geliyor :D bu sorun sadece amerikan üretim amerikan kasa mazda6larda vardı. Onlar da 2010-2012 yazmış model yılına ama fotodaki araba yeni kasa :D

Bahsi geçen araç avrupa'da bulunmayan eski kasa amerikan mazda6

2010_MAZDA6_7760s.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...