Jump to content

Basında Mazda

Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Evet abi ikisinin de rafineri çıkış fiyatı hemen hemen aynı olmasına rağmen (hatta dizelin 3-5 kuruş daha pahalı) mazotun ötv'si devlet tarafından sübvanse ediliyor. Tamam çiftçiye, esnafa verilen desteği bir şekilde anlarım da,  400,000 liraya s350 CDI alan adam neden benden ucuza yakıt alıyor ya?

Ama şimdi devlete desek mazot ve benzinin ötv'sini eşitle diye, ikisini de yukarıda eşitler kesin:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Boş umutlar ne demek anlamadım, bu marka zaten satıyordu  üç sıfırlı rakamlarda demek ki boş bir umut olamaz...

Var olan düzeni , markayı kendi hayal ettikleri gibi şekillendirmek istediler , fiyatlar arttı , Marka konumlandırma " yapılıyor imasında bulunuldu  biz ne dedik, "yeni ürün gelince konumlandırırsın fiyatını, markanı" yetmedi... , sonra "bu aracı avukatlar alıyor zaten" vs dediler , bir burjuvazi yaratılmaya çalışıldı, biz ne dedik , "neden herkese satmayı hedeflemiyorsun" ... diğer ülkelerde herkes binmiyor mu bu araçlara ?

Şimdi burda satış mantığı doğruda, almayan vatandaş mı yanlış oluyor... Ayrıca zaten 2,5 yıldır bayiler dişini sıkıyor 1,5 yıl daha dişinizi sıkın nasıl diyebiliyorlar...

Ülkemizde düşük kaliteli olup çok satan araçlar olduğu gibi kaliteli olupda pek satamayan araçlarda mevcuttur...Yani daha kaliteli modeller geldi diyince ben birden  çok satılacağına inanmıyorum çünkü zaten ellerinde kaliteli bir ürün var ama istedikleri gibi satamıyorlar ...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

http://haber.gazetevatan.com/mazdanin-dunya-galasi-istanbulda/544787/44/otomobil

MAZDA, yenilenen Mazda 3 modelinin tanıtımı için 5 dünya kenti belirledi ve bu metropollerden biri İstanbul oldu. Japon markanın organizasyonu 26 Haziran’da İstanbul ile birlikte New York, Londra, Melbourne ve St.Petersburg’da aynı anda gerçekleştirilecek. Sait Halim Paşa Yalısı’nda yapılacak partide Avrupa’dan yüzlerce gazeteci ve Mazda bayisi katılacak.

Mazda İstanbul’u stratejik şehir olarak seçerken, Türkiye pazarında da ‘yeniden yükseliş’ planları yapmaya başladı. Şirket, ülkemizde 5 yıllık bir plan belirledi. Geçen yıl bin adetlik satışa ulaşan Mazda, lokomotif modellerinin yenilenmesiyle 2017’de satışlarını 7’ye katlayacak. Markanın en büyük kozu tüm modellerinde yer alacak 1.5 litre dizel otomatik motor olacak.

Mazda Türkiye Genel Müdürü Nurkan Yurdakul, satış hedeflerinin 2017 yılında 7 bin 500 adede ulaşmak olduğunu söyledi.

Mazda otomobillerini ‘alternatif premium’ olarak tanımlayan Yurdakul, “Mercedes, BMW değil ama onlardan eksiği yok. Hatta donanım daha fazla” diye konuştu. 2015’in markanın Türkiye pazarı için dönüm yılı olacağını kaydeden Yurdakul, şunları söyledi: “Mazda3, 2014’te yenileniyor. Mazda 2 2015’te yeni yüzüne kavuşacak. Yeni MX-5 gelecek. 2015’te büyük eksikliğini hissettiğimiz 1.5 dizel motor da devreye girecek.”

Bayilerde yeniden yapılanma çalışmalarının da sürdüğüne değinen Yurdakul, 24 olan bu sayıyı 38’e çıkaracaklarını ifade etti.

Yeni Mazda 6 Türkiye’de

MAZDA’NIN lüks sedanı Mazda 6, 117 bin liralık anahtar teslim fiyatıyla satışa sunuldu. Nurkan Yurdakul, Mazda’nın CX-5’ten sonra yeni jenerasyon modellerinin ikincisi halkası olan yeni Mazda6’nın dinamik tasarımının yanı sıra teknolojileriyle de dikkat çektiğini belirtti. Mazda 6, 2.0 litrelik sedan benzinli 165 beygir ve altı ileri otomatik şanzıman ile birlikte satılacak. Mazda 6, 100 kilometrede 5.9 litre harcıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...

her türlü bilgi kırıntısında mutlu oluyoruz  :)

"Türkiye’de eski günlere az kaldı

MAZDA Türkiye Müdürü Nurkan Yurdakul, bu yıl 1200, 2014’te ise 1500 adetlik satış hedeflediklerini belirterek, gelecek yılki hedeflerde yeni Mazda3’ün etkisinin olacağını ifade eti. Mart ayında Türkiye’ye gelecek yeni Mazda3’ün fiyatının henüz belli olmadığını belirten Yurdakul, “Son dönemde araç satışlarının 1000 adedin altında kalmasında  Japon yenindeki aşırı değerlenme etkili oldu” dedi. Japon yeninin normale dönmesi ve altıncı jenerasyon otomobillerle bütün bunların yola gireceğini kaydeden Yurdakul, “Yakında Mazda eski günlerine kavuşacak” mesajını verdi. Mazda’nın üst yöneticilerinden olan Takeo Moriuchi ise yendeki değer kaybı sebebiyle bu yılın ilk çeyreğinde 20 yılın en düşük satışı gerçekleştiğini ancak Avrupa’da pazar payını yüzde 10 arttırdıklarını dile getirdi."

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/24815430.asp

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...

dün haberlerde gördüm, bakan çocuklarının karıştığı rüşvet operasyonlarında gözaltına alınanlardan biri mazda3 ile götürüldü. emniyet müdürlüğüde mazda3 kullanıyor demekki :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

dün haberlerde gördüm, bakan çocuklarının karıştığı rüşvet operasyonlarında gözaltına alınanlardan biri mazda3 ile götürüldü. emniyet müdürlüğüde mazda3 kullanıyor demekki :)

Onu ben de gördüm beyaz Sedan televizyonda da daha bi şık görünüyor mazda. Bu arada Fâtih belediye başkanı nı götürdüler mazda yla.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...