Jump to content

Basında Mazda

Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

kesinlikle aracı kötülemiyorum ama jüri neyinden etkilenmiş ki bunun..her şey siyaset olmuş galiba

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda nın 2014 en iyi iki araçtan biri olması bile bu aracı seçtiğim için beni gururlandırdı doğrusu.İyi ki mazda 3 almışım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

http://www.arabam.com/edergi yeni mazda 3 ilk sürüş

inceleme fena değil. Dergide Mazda3 değerlendirmesinin ardından Hyundai Elantra değerlendirmesi var. Tesadüf eseri bir Elentra rast geldi kullandım, sadece 2 dakika dayanabildim hantallığına :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

geçen gün 2-3 gün önce olsa gerek tv 8 de Napoli-fiorentina italya kupası final maçı vardı. Orada  ki reklam panolarında nuevo mazda 3- 6 şeklinde reklamları vardı birde fiorentina takımının ana sponsoru mazda galiba zira formalarında amblemi var. Görünce çok hoşuma gitti.Sanki ailden birini görmüş gibi oldum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

geçen gün 2-3 gün önce olsa gerek tv 8 de Napoli-fiorentina italya kupası final maçı vardı. Orada  ki reklam panolarında nuevo mazda 3- 6 şeklinde reklamları vardı birde fiorentina takımının ana sponsoru mazda galiba zira formalarında amblemi var. Görünce çok hoşuma gitti.Sanki ailden birini görmüş gibi oldum.

Uzun yıllardır Mor Menekşe'lerin sponsoru Mazda...Denk düştükçe maçlarını izlerim, sırf o armayı daha sık görmek adına... ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Uzun yıllardır Mor Menekşe'lerin sponsoru Mazda...Denk düştükçe maçlarını izlerim, sırf o armayı daha sık görmek adına... ;)

Sinyor Terim den sonra kendine geldi :) malum o dönemler Toyota reklamı yapıyordu..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...