Jump to content

Basında Mazda

Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest uyumsuzelement

geçen bende yeni Mazda3 dizel in tanıtımıyla ilgili birşey izledim Cem tv diye bir kanalda lakin arkadaşlar yaptıkları söyleşilerin tamamını ingilizce verdiler ne bir çeviri ne bir alt yazı,olurda bir iş bu kadar zoraki olmaz dedim,bizim markanın üstünde lanetmi var nedir :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

geçen bende yeni Mazda3 dizel in tanıtımıyla ilgili birşey izledim Cem tv diye bir kanalda lakin arkadaşlar yaptıkları söyleşilerin tamamını ingilizce verdiler ne bir çeviri ne bir alt yazı,olurda bir iş bu kadar zoraki olmaz dedim,bizim markanın üstünde lanetmi var nedir :D :D

Linki var bende ama dediğin sebepen dolayı paylaşmamıştım :D sonra tercüme et diyecekler :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Arkadaşlar ,

02 Ocak 2011 Pazar günü Saat 17:20’de Cine5’de yayınlanan Araba Takibi programında Mazda Türkiye Genel Müdürü Nurkan Yurdakul’un röportajına  yer verilecektir.

Bilgilerinize

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu güzel oldu işte mutlaka izlenmeli bence.adam misyonunu vizyonunu anlatıcaktır kesin.markayı ileri nasıl taşıyacağını falan anlatır :)  sağol burak abi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

pazartesi linki gelir yayından sonra. boşuna indiriyoruz diye uğraşmasın kaçıran arkadaşlar. burdan paylaşılacaktır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yani elma ile armutu karşılaştırıyorlar :D

ben o programı tvde izlemiştim ama açtığımda mazdayı değerlendiriyolardı başını kaçırmıştım. sonuçta mazda sportif oldu megane daha konforlu ve daha kullanışlı oldu. bende başını kaçırdığım için dizelleri kıyaslıyorlar sanmıştım çünkü megane en fullü ve navigasyonlu aracı ile mazdanın touringini kıyaslıyorlardı. şimdi bidaha baktım araçlar benzinli. o zaman kimse kusura bakmasın mazda türkiye acemilikle yönetiliyor demektir. çok daha konforlu donanımlı ve kaliteli otomobilini megane karşısında tüm türkiyenin önünde ezdiriyorsan siz bu işi bilmiyorsunuz demektir. zaten bilmediğinizde fiyat politikanız, donanım opsiyonlarınızdan belli.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çok kısa bir röportajdı, herhangi birşey söylemedi yeni Genel Müdür, sadece 2011 yılında yeni motorların geleceğini, Mazda5 in geleceğini , Mazda3 ün öncü araç olduğunu, dizelinin de sunulup ilgi gördüğünü söyledi, birkaç cümle de sektör ile ilgili konuştu  ve hemen bitti..

Ayrıca Mazda Genel Müdürü ile yapılan röportajda diğer araçların gösterilmesi de ironiydi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yaa bende dışardaydım aklımada geldi ama gelemedim eve neyse şimdi bulurum :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

09 Ocak 2011 Pazar günü Cem TV’de saat 10:30’da yayınlanacak Otoloji programında Mazda Genel Müdürü Nurkan Yurdakul röportajı yayınlanacak ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Habertürk - Gündem / Nurkan Yurdakul ;

http://www.ajanspress.com.tr/New_Video_Stream/2011%5C01%5C11%5CCD10962372.wmv

ODD Satış ve İletişim Ödülleri 2010

http://www.ajanspress.com.tr/New_Video_Stream/2011%5C01%5C15%5CCD10980769.wmv

Nurkan Yurdakul ( 7:35 te )

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...