Jump to content

Basında Mazda

Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Adam konuşmak için aşırı efor sarfetsede 2 kelimeyi bir araya getirip cümle kurmakta zorlanıyor, kazara cümle kurabilirse onda da ne anlattığını anlayana aşk olsun. Bu adam nasıl yönetecek mazda tr'yi merak ediyorum doğrusu.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Adam konuşmak için aşırı efor sarfetsede 2 kelimeyi bir araya getirip cümle kurmakta zorlanıyor, kazara cümle kurabilirse onda da ne anlattığını anlayana aşk olsun. Bu adam nasıl yönetecek mazda tr'yi merak ediyorum doğrusu.

adamda suç yokki kadına baksana insanın psikolojisini bozuyor her lafın arasında hıhı hıhı derse adamın dikkati dağılır ben bile kafaya taktım kadını izlerken.bu adam diğer röportajlarda böyle teklemiyo.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hesaplardan pek birşey anlamasamda Mazda iyi gibi.Alfa*-Pejo*Opel :D genel olarak kırmızılarda.

Mazda 3 2004-2009 kasası test edilen.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ay Yapım tarafından çekilen ve Ocak ayında en çok seyredilen ikinci dizi olan Fatmagül'ün Suçu Ne dizisinde sezon sonuna kadar CX-9, MX-5 ve Mazda3 araçlarının kullanımı gerçekleşmiş, bilgilerinize

Dün akşam yayınlanan bölümde kullanılan CX-9 ile ilgili görüntüleri aşağıdaki linklerde bulabilirsiniz ;)

http://www.ajanspress.com.tr/new_video_stream/tv/001-11003058.wmv

http://www.ajanspress.com.tr/new_video_stream/tv/002-11003076.wmv

http://www.ajanspress.com.tr/new_video_stream/tv/003-11003085.wmv

http://www.ajanspress.com.tr/new_video_stream/tv/004-11003099.wmv

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

çok güzel en sonunda mazdayıda gördük.inşallah kurtlar vadisindede görürüz.önden görünüşü iyi almışlar amblem yeterince ben burdayım demiş.sırf bu yüzden satışlarda yükselme olabilir.bu araçların oynaması ile ilgili nurkan yurdakul'un bir talebi olurmu.yada şöyle toparlıyım mazdanın genel müdürünün insiyatifinemi bağlı yoksa japonya ile irtibata geçtikten sonramı yapar...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yok yok, kesin Mazda Türkiye pazarlama departmanı forumu takip ediyor. Kesin.. :)

ben takipteyim hacı, aşkolsun... bak ne güzel yazıyor burak. herşeyden haberiniz oluyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben takipteyim hacı, aşkolsun... bak ne güzel yazıyor burak. herşeyden haberiniz oluyor.

sağol Okan verdiğin bilgiler için. ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yazının sonunda ''ilk etapta 100 araç ithal edip daha sonra talep almaya başlayacaklarını söyledi'' denmiş. bu talep alma isteğe göre donanım yada motor getirtme anlamınamı geliyo eğer öyle ise iyi :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

noldu gökhan abi

yazının sonunda ''ilk etapta 100 araç ithal edip daha sonra talep almaya başlayacaklarını söyledi'' denmiş. bu talep alma isteğe göre donanım yada motor getirtme anlamınamı geliyo eğer öyle ise iyi :)

Bu sözüne ekleme yaptım. Şanzımanda olsa gibisinden.  :dua:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

100 tane çok olmuş, 5 tane ithal etseler yetermiş, 3 istanbul 1 er tanede Ankara ve İzmir neyine yetmiyor. Bu kafadaki adamdan ne genel müdür olur nede %2 lik pazar payı sahipliği. Mazda geçen sene 2500 küsür araç sattıysa onlarıda Marka'nın kendisi sattırmıştır, mazda Türkiye nin zerre kadar katkısı olduğunu sanmıyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

adamların umrunda olurmu abi.biz hep mazda satmıyor zannediyoruz ama bu sadece türkiyede böyle admaların avrupa satışları mükemmel.bu birazda müşteri ile alakalı.halkın çoğunluğu devamlı mazdaya rağbet ederse o 100 rakamı bin olur.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

100 tane çok olmuş, 5 tane ithal etseler yetermiş, 3 istanbul 1 er tanede Ankara ve İzmir neyine yetmiyor. Bu kafadaki adamdan ne genel müdür olur nede %2 lik pazar payı sahipliği. Mazda geçen sene 2500 küsür araç sattıysa onlarıda Marka'nın kendisi sattırmıştır, mazda Türkiye nin zerre kadar katkısı olduğunu sanmıyorum.

Ahmet 250 tane araç getirtecek değiller ya :D Adamlar 2500 araç satmış, bir anda toplam satışların %10 unu temsil eden bir sayıda yeni piyasaya çıkan bir ürünü getirtirler mi ?

30 a yakın bayi var desek zaten 2şer 3er tane alacaklar demektir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Öyle pazarlama stratejisi olmaz Burak hedefini 10000 koyacaksın en az ve bu hedef sadece 5 modeli için olacak 10000 adet, diğerlerini katmıyorum. Lansmanını güzel yapacaksın, kampanyaydı, reklamdı derken güzel bir strateji ile 10000 taneyi ilk 6 ayda eritirsin. Ama büyük iş yapabilmek için büyük düşünmek lazım, bu çapta adamdan bi yol olmaz, daha baştan kaybetmeye razı adam.

Çalışacaksın, çalıştıracaksın 10000 tane araç satacaksın ve kendini çokda başarılı göremeyeceksin 750000 aracın içerisinde 10000 tane satmış biri olarak.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yanlız adamın daha önceki markalarda elde ettiği başarılarıda unutma ahmet abi :) bak citroen eskiden nasıldı son zamanlarda nasıl satış patlaması yaptı.eskiden mazdadan daha kötü bir durum sergiliyodu şimdi özellikle dizelde ve ticaride gayet iyi durumda

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...