Jump to content

Basında Mazda

Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Diğer markalardaki durum da farklı değil zaten ;)

hepsi öyle evet,  tıpkı mağazalardaki yılın her günü %70 indirimde oldukları gibi :)

bununla ilgili bir çalışma vardı, düzenleme yapılacaktı son durumu ne oldu bilmiyorum ama.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...

Mazda, 5 bin hedefine odaklandı

Türkiye'de uzun yıllardır var olan Japon markalarından biri olan Mazda, nisan ayından itibaren hamle yapmaya hazırlanıyor. Türkiye'de otomobilin rekor satışa ulaştığı geçen yılı genel müdür koltuğu boş olarak geçiren marka, bayi teşkilatının bir kısmını yeniliyor. Mazda Genel Müdürü Nurkan Yurdakul, geçen yıl 2 bin 553 araç satarak ancak 2009 yılı rakamlarının korunduğunu hatırlatarak, "Ne yazık ki bir yıla yakın bir süre genel müdürü olmadan şirket yoluna devam etti. Herkes rekora koşarken Mazda en az 2 bin 500 adetlik satıştan oldu." dedi.

http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=1107067&title=turkiyeye-gelecek-japon-otomobiller-gecikecek

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda, 5 bin hedefine odaklandı

Türkiye'de uzun yıllardır var olan Japon markalarından biri olan Mazda, nisan ayından itibaren hamle yapmaya hazırlanıyor. Türkiye'de otomobilin rekor satışa ulaştığı geçen yılı genel müdür koltuğu boş olarak geçiren marka, bayi teşkilatının bir kısmını yeniliyor. Mazda Genel Müdürü Nurkan Yurdakul, geçen yıl 2 bin 553 araç satarak ancak 2009 yılı rakamlarının korunduğunu hatırlatarak, "Ne yazık ki bir yıla yakın bir süre genel müdürü olmadan şirket yoluna devam etti. Herkes rekora koşarken Mazda en az 2 bin 500 adetlik satıştan oldu." dedi.

http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=1107067&title=turkiyeye-gelecek-japon-otomobiller-gecikecek

mazdaya yaramış bu iş :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Teorik olarak öyle görünüyor ama sonuçta üretim için gerekli olan hammadde de sıkıntı olursa Mazda da bundan etkilenir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Teorik olarak öyle görünüyor ama sonuçta üretim için gerekli olan hammadde de sıkıntı olursa Mazda da bundan etkilenir.

bence en fazla lojistikte belli bi süre sorun yaşar diğer markalar araç üretiminde yaşıyacak çünkü fabrikalar gitmiş..
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...