Jump to content

Şanzıman Sorunu Hakkında (90-94 Otomatik)

ford1210
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

merhabalar arkadaslar bugun 323 hb 91 aracım 1.vitese gecmedi birden..usta yarından sonra şanzıman sökücem dedi..sekromaçlarda sorun dedi) içim irkildi umarım fiyat beni üzücek boyutta değildir bilgisi olan arkadaslarımdan bilgi rica ediyorum..çıkma yada sıfır parça fiyatı?saygılar herkeze :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

parçaları çıkmadan alırsanız biraz daha uygun olabilir. ama almadan önce orjinal fiyatlarını da sorun, artık mazda da çoğu parça şaşırtıcı derecede uygun fiyatlı olabiliyor...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...

Merhaba arkadaslar acaba otomatiklerde genel sorun mu? geri R ye aldıgım zaman araba gaza basıyorum ucacak gibi ses ama ilerleme çok yavaş . :(

acaba neden olabilir ? 

Bunun yanında ilk calıştırdıgım zaman 4 - 5 dak. ısınmasını bekliyorum, aksi halde ilerlerken istop ediyor arabam,

gazda benzinde fark etmiyor iki sorunda arabadan fazlasıyla sogutuyor beni,

bir çok masraf ettim, bujiler, kabloları, karbüratör,eksoz, tüp ile ilgili bir kaç parca yenileri ile değiştirdim,

91 model aracım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

yokmu yardımcı olacak bir arkadas ?

Buradan bu soruna yardım etmek pek mümkün değil.

Otomatik 323 kullanıcılarının görüp yorum yazmasını bekleyeceksiniz mecburen.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Stop etme olayında aracınız büyük ihtimal su eksiltiyor ve conta yakmıştır, soğukken çalıştırdığınızda hemen stop ediyor veya ilerlerken stop ediyorsa sorun büyük ihtimal budur. Üst kapak açılıp taşlama işlemi yapılırsa düzelecektir diye umuyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...