Jump to content

Mazda3 logolu ışıklı kapı eşiği

drmoztan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

şu kargo takip sitesinde yazanlardan pek bişey anlayamadığım için adrese gelir diye bekliyordum ben, hala ses yok bi sormak lazım gümrüğe... bak şimdi içime kurt düştü acaba geldi de bi yerlerde bekliyormu bizim alet edavat... ??

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 82
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

6

• S.Halilduru

9

• oztan

7

• honuuu

32

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

ya arkadaşlar ben bu kapı eşiklerini sipariş ettim ama daha önceden sipariş ettiğim herşey ayağıma kadar gelmişti hiç gümrükle felan uğraşmamıştım. bu siparişin de tutarı gümrükte takılacak kadar büyük bi meblağ değil ama takılmış olma ihtimali var mı acaba??? bir de şu sayfanın meali tam olarak nedir, şuan kargo nerede acaba??

http://[smg id=6375]

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

üzgünüz bu sayfaya erişiminize izin yok sunucuya bağlı olduğunuza emin olun

ya arkadaşlar ben bu kapı eşiklerini sipariş ettim ama daha önceden sipariş ettiğim herşey ayağıma kadar gelmişti hiç gümrükle felan uğraşmamıştım. bu siparişin de tutarı gümrükte takılacak kadar büyük bi meblağ değil ama takılmış olma ihtimali var mı acaba??? bir de şu sayfanın meali tam olarak nedir, şuan kargo nerede acaba??

http://[smg id=6375]

üzgünüz bu sayfaya erişiminize izin yok sunucuya bağlı olduğunuza emin olun
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

adminlerimden biri galeriye yüklediğim resmimi onaylayabilir mi acaba ???

mesaj sayın 500 e ulaşınca resimlerin onay gerektirmeyecek , ha gayret :D

REsimde sadece uçuş bilgisi var gibi görünüyor o da ayın 10'unda imiş. Daha 5 gün olmuş .

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mesaj sayın 500 e ulaşınca resimlerin onay gerektirmeyecek , ha gayret :D

REsimde sadece uçuş bilgisi var gibi görünüyor o da ayın 10'unda imiş. Daha 5 gün olmuş .

Yani ??? Burak abi bi de fikir beayn etseydin süper olurdu :) muhtemelen gelmiştir bekliyodur veya yoldadır vs vs:D

orjinali serviste 400 lira civarı bir fiyat bir de işçilik alınır takmak için.

Montajına 213 TL almazlarsa böyle daha ucuza gelecek sanırım :)

Aslında araştırdım biraz yabancı forumlardan, montajı öyle çok da atla deve değil kendi kendime de yapabilirim ama bişeyleri sökerken kırmaktan korktuğum için servise gidebilirim belki :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

gercekten  cok  kaliteli yapmislar,  hafta  sonu  montaj  yapacagim ,  foto gonderirim ,  sansima  mi nedir 5 gun de  teslim edildi  siparis verildikten sonra  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yani ??? Burak abi bi de fikir beayn etseydin süper olurdu :) muhtemelen gelmiştir bekliyodur veya yoldadır vs vs:D

Bu gönderenin sağladığı bilgi. Eğer o uçak düşmediyse Türkiye'ye gelmiştir ama gerisi meçhul :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tahminimce sadece kapi acik iken yaniyor

Basincli su olayi da , kapilarin oraya su gelmez tahminimce....

Valla burada kapıları açıp oraya su tutuyorlar :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla burada kapıları açıp oraya su tutuyorlar :)

basınçlı sudan kasıt herhalde yapışkan bölümünün açılması diye düşünüyorum. o zaman silikonlanacak güzelce alt tarafından kenarları. iyi işçilik lazım dışarıdan gözükmemesi için.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu gönderenin sağladığı bilgi. Eğer o uçak düşmediyse Türkiye'ye gelmiştir ama gerisi meçhul :D

Gerisi beni düşündürmeye başladı karakara abi :)

Daha önce konusu olmuştu, yıkamacıların basınçlı sularından nasıl koruyacaksınız bunları ?

Savaş abinin dediği gibi silikon olayı çözer bu yıkama olayını diye düşünüyorum ama tabi uğraşacak bi adam lazım...

Bir de bunlar sürekli mi yanıyor yoksa kapılara mı bağlı ? Yani kapılar açıldığında mı yanıyor ?

:)

Montajına baktım sadece kapılar açıldığında yanıyorlar, tavan lambalarına paraleller...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu konuda birkaç sey söylemem gerekiyor. Daha önce de söylediğim gibi ben de ebay den 4 kapı ışıklı eşik almıştım.  Serviste taktırdım. 40-50 Tl bişey aldılar tam hatırlamıyorum. Sizinkiler nasıl bilmiyorum ama benim aldıklarımda arkada çift taraflı bant vardı ama bunlar biraz havada kalıyor tam eşik yerine oturmuyor. O yüzden mecburen silikon kullnamak zorunda kalıyorsun. Soğuk silikonu her yöne özellikle aşağı gelen köşelere iyice doldurmak gerekiyor yoksa kalkma yapabilir. Zira sürücü tarafındakini ayağımla çıkartmayı başardım :P. Sonra kendim bir daha silikonladım.

2 önemli konu var :

1. si arka kapılardakinde her daim az miktarda su var üstünde. Kapılar yukarıdan aldığı suyu direk oraya veriyor. ama çok etkilemiyor.

2 si yükseklik farkı yarattığı için kapıları eskisinden biraz daha şiddetli kapamak lazım.

Elektriği tavan lambasına bağlıyorlar, yani sadece kapılar açıldığında ışıklar yanıyor.

Onun dışında görüntü olarak çok hoş tavsiyemdir. Vakit bulursam foto koymaya çalışıcam.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu konuda birkaç sey söylemem gerekiyor. Daha önce de söylediğim gibi ben de ebay den 4 kapı ışıklı eşik almıştım.  Serviste taktırdım. 40-50 Tl bişey aldılar tam hatırlamıyorum. Sizinkiler nasıl bilmiyorum ama benim aldıklarımda arkada çift taraflı bant vardı ama bunlar biraz havada kalıyor tam eşik yerine oturmuyor. O yüzden mecburen silikon kullnamak zorunda kalıyorsun. Soğuk silikonu her yöne özellikle aşağı gelen köşelere iyice doldurmak gerekiyor yoksa kalkma yapabilir. Zira sürücü tarafındakini ayağımla çıkartmayı başardım :P. Sonra kendim bir daha silikonladım.

2 önemli konu var :

1. si arka kapılardakinde her daim az miktarda su var üstünde. Kapılar yukarıdan aldığı suyu direk oraya veriyor. ama çok etkilemiyor.

2 si yükseklik farkı yarattığı için kapıları eskisinden biraz daha şiddetli kapamak lazım.

Elektriği tavan lambasına bağlıyorlar, yani sadece kapılar açıldığında ışıklar yanıyor.

Onun dışında görüntü olarak çok hoş tavsiyemdir. Vakit bulursam foto koymaya çalışıcam.

teşekkürler bilgiler için.

evet resimde görürsek iyi olur :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...