Jump to content

Mazda3 logolu ışıklı kapı eşiği

drmoztan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• 4 hafta sonra ...
  • Yanıt 82
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

6

• S.Halilduru

9

• oztan

7

• honuuu

32

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Arkadaşlar ebay'den eşik siparişi verdim. Sonra da içime kurt düştü satıcıya "Avrupa versiyonuna uygun mu?" diye mesaj gönderdim. Cevap olarak "USA için satıyoruz ama Avrupa için emin değilim" diye cevap gönderdi. Bana fark etmez ikisine de monte edilir gibi geliyor ama sizlere de danışmak istedim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar ebay'den eşik siparişi verdim. Sonra da içime kurt düştü satıcıya "Avrupa versiyonuna uygun mu?" diye mesaj gönderdim. Cevap olarak "USA için satıyoruz ama Avrupa için emin değilim" diye cevap gönderdi. Bana fark etmez ikisine de monte edilir gibi geliyor ama sizlere de danışmak istedim.

sıkıntı olacağını zannetmiyorum...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Ben geçen hafta Antalya'da  taktırdım 500 lira dediler 450 liraya anlaştık.Sadece önler ışıklı ama görüntü süper.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 5 hafta sonra ...

Az önce marketten çıktım tam arabaya binecem birisi bi sn beyfendi dedi; noluyo ya dedim kendi kendime, bunlar (led li kapı eşiklerini göstererek) orjinal mi aksesuarmı diye sordu, aksesuar dedim, çok güzel durmuşlar güle güle binin kazasız belasız dedi, eyvallah teşekkürler iyi geceler dedim mutlu oldum :) arabaya binince de "bak ne gerek vardı dediğin şeylere millet yoldan çevirip çok güzel olmuş diyor" diyerek bi tur da eşime hava attım:D herkese tavsiye ederim kesin takın/taktırın :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Az önce marketten çıktım tam arabaya binecem birisi bi sn beyfendi dedi; noluyo ya dedim kendi kendime, bunlar (led li kapı eşiklerini göstererek) orjinal mi aksesuarmı diye sordu, aksesuar dedim, çok güzel durmuşlar güle güle binin kazasız belasız dedi, eyvallah teşekkürler iyi geceler dedim mutlu oldum :) arabaya binince de "bak ne gerek vardı dediğin şeylere millet yoldan çevirip çok güzel olmuş diyor" diyerek bi tur da eşime hava attım:D herkese tavsiye ederim kesin takın/taktırın :D

Bunun benzerini bende yaşadım,iyi hava attım eşime.Ama bayanlara bakarsan aksesuardan anladıkları yok,sürekli engel çıkarıyo arabama her yenilik hamlemde :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bunun benzerini bende yaşadım,iyi hava attım eşime.Ama bayanlara bakarsan aksesuardan anladıkları yok,sürekli engel çıkarıyo arabama her yenilik hamlemde :)

Boşver sessiz sessiz ilerlemek lazım, şimdi cam kenarlıklarını sipariş verdim ama haberi yok, gelince görür artık :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben de öyle düşünüyordum. Ama düşün ki spoiler, marşpiyel ve çift egzozu farketmedi. :D Gerçi bunda, sürekli bebekle uğraşmasının da etkisi var. :)

Demek ki, aksesuar yaptırmak isteyenler önce bebek yapıyor, sonra istediğini yaptır :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Biz de olaylar tamamen dişe diş kana kan intikam intikam sloganıyla yürüyor, 24 saat içinde hemen misilleme gelir, affetmez hatun :D Mutlaka alınmayı bekleyen bi ayakkabı veya elbise vardır listesinde, benim malzemenin meblağsına göre yapıştırır cevabı :D En son bagaj havuzuna karşı iki sandalet geldi :D

Bakalım cam vizörleri gelince ne diyecek ???

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Onur, bu laflarınla bana ortağımı hatırlattın.. :D Bu kadar kılıbık olmayın yahuu.. :D  :geyik: Pardon kalbi ılık.. :D

napalım biz en başından böyle alıştırdık, böyle gidiyor işte yapacak bişey yok artık bu saatten sonra, kalbimiz hep ılık olacak :D  :geyik:

Yaa bu arada bu önizleme ekranında niye satır atlamıyor ekran iyice sağa doğru uzuyor sevgili adminlerim şu olaya bi el atıverin; her sayfada olmuyor ama bazı sayfaların kendisinde bazı sayfalarında önizleme ekranında satır atlamıyor bi garip oluyor ekran nedendir acep. Benden mi acep ??

Evet bendenmiş, şuanda google chrome kullanıyorum ekran sağa doğru uzayıp gidiyor, explorer ve mozillada aynı sayfaya girdim problem yok, aynı sıkıntıyı yaşayanlar olursa diye buradan beyan edeyim, sevgili adminlerimizede buradan hörmetlerimi fışkırtıyorum :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çözümü Ctrl + F5.. Hem ekranın uzaması için, hem de Hanım'ın alışkanlıklarını değiştirmek için.. Tek çözüm F5 ile yenilemek.. :D :D :D :D

Valla Hanım duymasın, keser beni keser.. :D

Hemen alıntıyı yapayım kanıtlar silinmesin öyleyse :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Boşver sessiz sessiz ilerlemek lazım, şimdi cam kenarlıklarını sipariş verdim ama haberi yok, gelince görür artık :D

Şimdiden hayırlı uğurlu olsun,yakışır.Gelince fotoları atarsın artık:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

ya çok güzel olmuş bende ayarlıyım kendimi bende almayı düşünüyorum ama bu yurtdışı satış olayı beni biraz korkutuyo!!!

Bişey olmaz, asıl alışverişe alıştıktan sonrasından kork :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...